Emprenedores

Es busca dona de Cornellà per convertir-se en la citilaber 10.000

Amb aquesta promoció el laboratori ciutadà d'innovació social i tecnològic de Cornellà vol posar en valor el paper femení en les disciplines STEM i STEAM

citilabers

citilabers

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

“¿Ets dona? ¿Vius a Cornellà? ¿Has fet algun treball d'investigació o un projecte emprenedor en l'àmbit de la innovació social i/o tecnologia? ¿Tens experiència professional en aquest sector? ¡T'estem buscant!” Sembla un anunci de treball o publicitari però no ho és.

Aquest any la comunitat del Citilab de Cornellà, laboratori ciutadà de democratització de la innovació social i tecnològica, ha aconseguit els 10.000 usuaris i vol entregar aquest carnet a una dona de la ciutat que s'hagi implicat en un treball o projecte d'innovació social i tecnològica, o que tingui experiència professional en aquest àmbit.

Amb aquest gest volen reconèixer i posar en valor el paper femení en les disciplines STEM i STEAM i donar visibilitat al coneixement de totes les dones vinculades amb la innovació social i tecnològica.

Notícies relacionades

Les dones interessades amb aquesta campanya poden posar-se en contacte amb el Citilab enviant un correu a 10anys@e-citilab.eu indicant el nom i cognoms i explicant el seu treball acadèmic o professional en el sector, i participaran en el sorteig 10.000, rebran un carnet gratuït i podran donar a conèixer el seu treball a la web del Citilab.

Més notícies de Cornellà