Esport

Membres del Bàsquet Cornellà faran torns per empènyer la cadira de rodes del seu speaker a la Marató de Barcelona

Presentació del projecte Junts som més forts.  / LA PREMSA DEL BAIX

Presentació del projecte Junts som més forts. 
Equip de la Marató de Barcelona del CBC.

/

1
Es llegeix en minuts
El periódico

Sota el lema “Junts som més forts”, el Club de Bàsquet Cornellà (CBC) ha decidit convertir la Zurich Marató de Barcelona 2018 en un repte d'equip. Aquest diumenge, 11 de març, jugadors del primer equip masculí i membres de l'staff del club faran torns en trams d'un quilòmetre per empènyer la cadira de rodes de David Hernández, speaker de l'entitat, durant els 42 quilòmetres de la cursa.

Al seu costat també correrà Adolfo Lázaro, el fisioterapeuta del club. L'any passat els dos ja van córrer conjuntament la Marató de Barcelona, però en aquesta ocasió s'hi suma bona part del club: "La iniciativa va sorgir al final de la Marató de l'any passat. Es va proposar al setembre a l'equip i un cop ens van donar el permís van començar a preparar-ho tot", ha explicat Lázaro en declaracions a la lapremsadelbaix.es.

Diumenge tot l'equip lluirà una samarreta amb l'eslògan "Junts som més forts" i amb una fotografia presa durant la Marató de Barcelona de l'any passat. A més, Adolfo i David tenen un repte afegit. En l'edició anterior van completar la carrera en 4h10'54'', i aquest any s'han proposat millorar la marca i situar-la entre 3h45' i 4 hores.

Notícies relacionades

Per la seva banda, el regidor d'Esports de Cornellà, José Manuel Parrado, ha destacat la importància d'aquesta iniciativa “demostra que les persones amb discapacitat també són capaços de fer grans proeses en el món de l'esport”. I ha destacat que sigui un repte d'equip: "això demostra que darrere de l'esport no només hi ha competició sinó també humanitat”.

Més notícies de Cornellà