Aposta pels valors

Cornellà premia la cultura de l'esforç tant en iniciatives individuals com col·lectives

Un total de 12 joves de la localitat seran guardonats pels seus projectes tant en l'àmbit acadèmic com social, artístic o cultural

instituto-cornella

instituto-cornella

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L'Ajuntament de Cornellà ha decidit premiar, promocionar i donar a conèixer experiències relacionades amb el valor de l'esforç que protagonitzen joves de la ciutat. Concretament, el projecte Cornellà Aprèn pretén posar en valor experiències d'èxit tant individuals com col·lectives i així evidenciar la importància del talent en la millora de la ciutat.

L'objectiu és incentivar l'aprenentatge entre els estudiants de Cornellà de manera que sigui possible despertar il·lusions i consolidar projectes vitals i, al mateix temps, reconèixer públicament l'experiència de persones que han aconseguit l'excel·lència o que han protagonitzat històries de superació, gràcies al fet d'haver invertit esforç per aprendre.

Aquesta iniciativa organitza diverses activitats. La primera tindrà lloc aquesta tarda, en l'acte de presentació del programa Cornellà Aprèn al Castell de Cornellà, quan 12 joves de la localitat seran guardonats pel seu esforç invertit en diferents projectes emmarcats en diversos àmbits del coneixement o per les seves històries de superació personal.

A més, en els pròxims dies, també hi haurà conferències i xerrades als instituts de la ciutat amb persones de diferents àmbits d'activitat que explicaran la seva experiència professional amb l'objectiu de motivar els estudiants i assessorar-los.

Notícies relacionades

I, finalment, amb la intenció de connectar els exemples d'esforç del passat amb les vivències del present, també es preveu la col·laboració de persones grans de la ciutat, jubilades o en actiu en la docència, amb experiència per poder mantenir vincles intergeneracionals com a eina d'intercanvi d'experiències vitals amb els joves, de forma bidireccional.

Més notícies de Cornellà

Temes:

Joves