Anar al contingut

Concert

Jarabe de Palo inaugura la temporada de l'Auditori-Teatre de Cornellà

La banda de Pau Donés actuarà demà amb totes les localitats pràcticament esgotades

El Periódico

 50 palos, concert de Jarabe de Palo.

 50 palos, concert de Jarabe de Palo. / PERIODICO

La programació estable l'Auditori-Teatre de Cornellà aixeca el teló demà amb el concert de Jarabe de Palo i la posada en escena de '50 palos dan para mucho', un espectacle que commemora les cinc dècades de vida de Pau Donés, cantant i compositor de la formació, i els 20 anys de la publicació del primer disc de la banda: La Flaca.

La posada en escena de ‘50 palos’ és un escenari net, presidit per un piano de cua a un costat i un set de percussió i el cantant a l'altre. Darrere, elevats per una tarima, el violoncel i el contrabaix. A més, s'adorna la música amb imatges. I al fons de l'escenari es projecten, en una gran pantalla, minipel·lícules creades especialment per a cada cançó. Jarabe de Palo arriba a Cornellà amb totes les localitats pràcticament venudes.

A la Sala.2cat

La Sala.2cat de Cornellà, un espai multidisciplinari que potencia la creació, l'exhibició i qualsevol expressió artística amb un arrelat posicionament al circuit, també inicia temporada aquest divendres. En aquest cas, és Clara Peya l'encarregada d'inaugurar la temporada. La pianista i compositora amb ‘Oceanes trio’ presenta el seu particular homenatge a les dones a través de l'aigua vista com a font de calma i fúria, neteja, purificació, com a signe de profunditat, immensitat, maternitat i  naixement.

Més notícies de Cornellà a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA