Concert

Jarabe de Palo inaugura la temporada de l'Auditori-Teatre de Cornellà

La banda de Pau Donés actuarà demà amb totes les localitats pràcticament esgotades

 50 palos, concert de Jarabe de Palo.

 50 palos, concert de Jarabe de Palo. / PERIODICO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La programació estable l'Auditori-Teatre de Cornellà aixeca el teló demà amb el concert de Jarabe de Palo i la posada en escena de '50 palos dan para mucho', un espectacle que commemora les cinc dècades de vida de Pau Donés, cantant i compositor de la formació, i els 20 anys de la publicació del primer disc de la banda: La Flaca.

La posada en escena de ‘50 palos’ és un escenari net, presidit per un piano de cua a un costat i un set de percussió i el cantant a l'altre. Darrere, elevats per una tarima, el violoncel i el contrabaix. A més, s'adorna la música amb imatges. I al fons de l'escenari es projecten, en una gran pantalla, minipel·lícules creades especialment per a cada cançó. Jarabe de Palo arriba a Cornellà amb totes les localitats pràcticament venudes.

A la Sala.2cat

Notícies relacionades

La Sala.2cat de Cornellà, un espai multidisciplinari que potencia la creació, l'exhibició i qualsevol expressió artística amb un arrelat posicionament al circuit, també inicia temporada aquest divendres. En aquest cas, és Clara Peya l'encarregada d'inaugurar la temporada. La pianista i compositora amb ‘Oceanes trio’ presenta el seu particular homenatge a les dones a través de l'aigua vista com a font de calma i fúria, neteja, purificació, com a signe de profunditat, immensitat, maternitat i  naixement.

Més notícies de Cornellà