Nova construcció

Comencen les obres d'una nova biblioteca al Parc del Canal de la Infanta de Cornellà

L'equipament, amb un pressupost de 2,1 milions d'euros, tindrà 1.000 metres quadrats de superfície repartits en dues plantes

 Projecte de nova biblioteca a Cornellà. 

 Projecte de nova biblioteca a Cornellà.  / AJUNTAMENT DE CORNELLÀ

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les obres de la nova biblioteca del barri de Fontsanta-Fatjó de Cornellà de Llobregat ja han començat. El nou equipament, que forma part del pla estratègic 'Cornellà, ciutat de cultura', estarà ubicat al Parc del Canal de la Infanta i serà el quart punt de lectura de la xarxa de biblioteques municipals formada per la Central, Marta Mata, la de Sant Ildefons i la biblioteca escolar Salvat-Papasseit que acull l'Institut Esteve Terrades.

L'equipament, que tindrà un cost de 2,1 MEUR, tindrà 1.000 metres quadrats de superfície repartits en dues plantes que, amb comparticions mòbils, es distribuiran en funció de les necessitats. Aquesta flexibilitat també permetrà oferir aules d'estudi les 24 hores del dia.

Centre d'activitats

L'edifici tindrà dues entrades: una a la planta superior, que donarà a la carretera de Sant Joan Despí, i l'altra a la planta inferior, que donarà al parc i comptarà amb grans vidrieres que ompliran l'espai de llum natural. A més de sales de lectura, comptarà amb un punt de préstec i aules on es podran organitzar formacions, tallers, conferències i reunions. També s'inclourà un gran espai obert exterior per poder fer activitats a l'aire lliure.

Notícies relacionades

Avui dia, gairebé 40.000 persones tenen carnet de les biblioteques de Cornellà, que els permet disfrutar gratuïtament del servei de préstec de documents i d'activitats diverses (al voltant d'una cinquantena a la setmana) encaminades a promoure el gust per la lectura, la formació i el desenvolupament personal. Una de les més consolidades són els clubs de lectura i les hores del conte.

Més notícies de Cornellà

Temes:

Biblioteques