Ocupació

Cornellà destinarà un milió d'euros a nous plans d'ocupació

L'Ajuntament preveu contractar de manera temporal al voltant de 200 persones de diferents perfils professionals

Treballadors d’una obra pública.

Treballadors d’una obra pública. / PERIODICO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L'Ajuntament de Cornellà té previst contractar durant el 2018 al voltant de 200 persones amb contractes de nou mesos de manera progressiva i amb una inversió inicial d'un milió d'euros.

Aquests contractes se sumen als realitzats anteriorment. Des del 2012, l'Ajuntament, amb el suport del SOC i l'Àrea Metropolitana de Barcelona, ha ofert feina al voltant de 1.500 persones i ha invertit una mica més de 10 milions d'euros en aquest objectiu.

Lluita contra la crisi

Amb aquestes contractacions, el consistori continua amb el seu compromís de reforçar l'Acord social contra la crisi, firmat per unes quaranta entitats de la ciutat, en el qual s'estipula el foment de l'ocupació mitjançant plans locals graduals entre 2012 i 2015 i que en anys posteriors s'han prologat.

Notícies relacionades

Aquests plans s'han definit seguint una anàlisi exhaustiva dels diferents perfils professionals de la població en situació de desocupació a la ciutat, amb la intenció de beneficiar tots els sectors i garantir al màxim la inserció laboral i garantir la cohesió social.

Més notícies de Cornellà