9A EDICIÓ DE L'ESPAI DE REFLEXIÓ

El 'Cornellà Creació Fòrum' engega el 2018 amb una conferència de Ségolène Royal

La dirigent francesa donarà, a partir de la seva experiència, el seu punt de vista sobre els desafiaments contra el canvi climàtic

El fòrum comença la seva programació, que culminarà amb un debat al novembre amb el director de Proactiva Open Arms

Una sessió del Cornellà Creació Fòrum.

Una sessió del Cornellà Creació Fòrum.

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

'Cornellà Creació Fòrum', l'espai de reflexió de la ciutat catalana, ja té cara nova per començar la seva novena edició. L'exministra francesa Ségolène Royal serà l'encarregada d'inaugurar el curs del popular fòrum aquest 2018 amb una conferència titulada 'Els tres desafiaments contra el canvi climàtic'. La sessió tindrà lloc divendres que ve, 12 de gener, a les 13.30 h a l'Auditori de Cornellà.

Membre del Partit Socialista Francès, Royal va ser ministra de Medi ambient fins al maig del 2017, i sobre la seva experiència en aquesta matèria parlarà la dirigent francesa. La conferència versarà sobre els efectes del canvi climàtic des del punt de vista de Royal, i aquesta serà la primera sessió de totes les que el 'Cornellà Creació Fòrum' té preparades per a aquest any.

Programació

El 16 de març serà el torn del periodista i escriptor Kepa Aulestia al 'Cornellà Creació', que precedirà al primer 'face to face' de la temporada entre Saskia Sassen, experta en globalització, i el reconegut arquitecte Luís Vidal.

Més endavant, el 15 de juny, hi haurà un altre cara a cara liderat per Sílvia Lea, assessora de la Comissió Europea en Competències DIGITALS, i per Neil Harbisson, primera persona reconeguda com a 'cyborg'.

Notícies relacionades

El 21 de setembre serà el torn de Pedro Pablo López, Telefónica Global Security Director i CEO d'ElevenPaths, i per tancar el 2018 s'organitzarà un debat per primera vegada el 9 de novembre amb el director de l'ONG Proactiva Open Arms, Òscar Camps, amb l'advocada Raquel Vàzquez i amb la coordinadora d'Ashoka Espanya, Alexandra Mitjans.

Més notícies de Cornellà a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA