Anar al contingut

11 DE SETEMBRE

Cornellà celebrarà la Diada reivindicant la cultura catalana

Els actes començaran dilluns a les 11.30 h

El Periódico

Dilluns que ve, 11 de setembre, Cornellà celebrarà la Diada Nacional de Catalunya amb la participació d'entitats, associacions i partits polítics que protagonitzaran la tradicional ofrena floral al monument al·legòric.

Aquesta estructura ha sigut confeccionada pel ceramista Jordi Serra, situat a la plaça de l'Església. "Serà una jornada reivindicativa dels valors i la cultura catalana en el qual tota la ciutadania està convidada a participar-hi", explica el consistori català.

Sardanes i ofrena floral

Els actes començaran cap a les 11.30 h amb la ballada de sardanes organitzada pels Amics de la Sardana, acompanyats per la cobla Maricel, i les actuacions de les corals de la ciutat interpretant el Cant dels Segadors. 

A les 12 h es farà la tradicional ofrena floral d'entitats i institucions i a les 13 h començarà una jornada castellera amb els Castellers de Cornellà, en aquesta ocasió acompanyats pels Castellers d'Esparreguera. 

"La Diada torna a ser una jornada d'homenatge a totes les persones que durant generacions han treballat pel progrés de Catalunya i per les llibertats col·lectives i individuals", sosté l'Ajuntament de Cornellà.

Més notícies de Cornellà a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

0 Comentaris
cargando