Cornellà convida a desenvolupar videojocs amb les matemàtiques com a repte

Citilab i l'Escola de Noves Tecnologies organitzen aquesta trobada en el marc del projecte europeu Jam Today

p1040680 23385445911 o

p1040680 23385445911 o

1
Es llegeix en minuts
MIREIA BIEL / CORNELLÀ DE LLOBREGAT

Només 48 hores per desenvolupar videojocs que tinguin les matemàtiques com a repte. Aquest és l'objectiu de la Game Jam que Cornellà organitza entre aquest cap de setmana, entre el 6 i el 8 de maig.

Organitzat per Citilab i l'Escola de Noves Tecnologies, es proposa als joves creadors una experiència extraordinària que els permeti “explorar tot allò que fa falta per dissenyar jocs increïbles i construir la terra somiada per Seymour Papert”.

Papert va ser pioner en el camp de la intel·ligència artificial i en ell s'ha inspirat aquesta trobada per a joves aficionats a la tecnologia i als videojocs. Des de l'organització, afirmen que es tracta que, igual que pensava Papert, “els alumnes disfrutin sent pensadors computacionals, jugant i dissenyant jocs educatius relacionats amb les matemàtiques”.

EL PROJECTE

Jam Today és la primera xarxa paneuropea dedicada al disseny de jocs aplicats. El projecte reuneix a diferents tipus d'actors, com clústers creatius, empreses de jocs, educació, instituts d'investigació, institucions del sector públic, municipis, etc. per executar les Game Jam per tot Europa.

Notícies relacionades

Jam Today ofereix participar a les Game Jam i, a més, ha creat un conjunt d'eines simples i pràctiques que permeten guardar el propi joc desenvolupat, amb el suport de les 25 organitzacions de la xarxa Jam Today.

Més notícies de Cornellà

Temes:

Matemàtiques