Eleccions municipals 2015

Balmón vol seguir combatent la crisi al capdavant de l'alcaldia

Antonio Balmón serà el candidat socialista a l'alcaldia de Cornellà després de rebre el suport de més de 3.000 persones en el procés de primàries

1
Es llegeix en minuts
Q.F. / Cornellà de Llobregat

“No volem fer invents, volem anar sobre segur, pel camí que tants èxits ha donat a aquesta ciutat, el camí que fa Antonio Balmón”. Amb aquestes paraules va presentar el primer secretari del PSC, Miquel Iceta l'actual alcalde de Cornellà, Antonio Balmón i candidat socialista en les pròximes eleccions municipals.

Balmón, que ha rebut el suport de més de 3.000 persones en el procés de primàries, es va presentar divendres davant de més de 700 persones com “un guerriller de les meves idees”.

L'alcalde es va centrar en el seu “combat contra la crisi” recordant que Cornellà és el primer ajuntament que ha realitzat una aliança contra la crisi i destacant la paralització dels desnonaments i la creació de la ‘Botiga Solidària’.

Balmón va aprofitar per carregar contra el Govern de la Generalitat afirmant que “ens hem sentit molt sols. Mentre que l'Ajuntament reduïa el seu deute, la Generalitat augmentava el seu endeutament amb la ciutat”.

“Ajudar les famílies només té un límit: els diners. I els diners aquí no són a Suïssa ni a Andorra, són als nostres carrers, en la gent que treballa i reclama dignitat”, va assegurar.

Notícies relacionades

De cara als pròxims mesos, Balmón manté que l'objectiu és “fer una ciutat sostenible socialment i econòmicament treballant per cuidar l'espai públic i millorar-lo reforçant la ciutadania amb les nostres propostes i amb un propòsit únic: estar junts, aliats”.

Més notícies de Cornellà