ELECCIONS MUNICIPALS

Balmón presenta la candidatura per encapçalar la llista del PSC a Cornellà

L'actual alcalde ho va anunciar en el marc d'una assemblea oberta del partit i, ara, haurà d'obrir el procés per ratificar la seva candidatura

1
Es llegeix en minuts
ACN / Cornellà de Llobregat

L'actual alcalde de Cornellà de Llobregat, Antonio Balmón, ha confirmat en l'assemblea oberta d'aquest dimarts la seva voluntat de tornar-se a posar al capdavant de la candidatura del PSC a l'Ajuntament en les municipals del 2015. De moment, Balmón s'ha proposat com a candidat, però ara haurà de ratificar aquesta proposta.

En la seva intervenció en l'assemblea, Balmón ha repassat l'evolució de Cornellà i ha destacat que després "d'enfortir-se, aguantar i no parar" durant aquests últims anys de crisi econòmica, la ciutat comença ara "un nou camí".

Balmón ha reivindicat els equipaments construïts "que podem mantenir oberts", haver "ajudat les persones més desafavorides dintre de les nostres possibilitats" i haver "dotat de més dignitat els espais públics".

L'entrada en funcionament del Centre Cultural Sant Ildefons i els plans locals d'ocupació i suport a les entitats que contribueixen a un bon clima social són alguns dels projectes que ha destacat del seu últim mandat.

Balmón és alcalde de Cornellà des del 2004, quan va substituir José Montilla, i fa anys que és un dels dirigents forts del PSC; en l'actualitat, és el secretari de coordinació institucional.

Notícies relacionades

L'assemblea, que va congregar unes 250 persones entre militants del PSC, simpatitzants i veïns de Cornellà, és un nou format de reunió que pretén obrir-se a la ciutat.

Més notícies de Cornellà