Joaquín García apuntalarà el centre del camp de la UE Cornellà

El centrecampista barceloní, procedent de CF Badalona, es converteix en el novè fitxatge de l'equip cornellanense, que s'estrena en Segona B

Presentació del centrecampista Joaquín García com a nou jugador de la UE Cornellà.

Presentació del centrecampista Joaquín García com a nou jugador de la UE Cornellà. / UE Cornellà

1
Es llegeix en minuts
J. S. / Cornellà de Llobregat

Joaquín García ja és jugador de la UE Cornellà, amb la voluntat d'apuntalar el centre del camp. García, de 28 anys, s'ha incorporat a la disciplina dels de Jordi Roger procedent del CF Badalona, on ha jugat les últimes tres temporades.

A part de militar a les files del conjunt badaloní, el centrecampista també ha jugat al CF  Damm, el Gramenet B i el Gramenet, on es va estrenar.

Aquesta és la novena incorporació del Cornellà, que pretén afrontar amb garanties la seva primera temporada a Segona Divisió B, després de les firmes de Josele, Arnau, Segòvia, Gallar, Sergio Gómez, Borja López, Negredo, Boniquet i Joaquín.

En l'equip es mantenen Íñigo, Joel, Martí, Pelegrí, David, Dani Martí, Txemi, Pep, Luis, Óscar Muñoz i Israel Delgado, Iván Romano puja del Juvenil i les baixes confirmades són les de Didi, Enric Vallès, Guti, Pol Planas, Xavi Civil, José Bermúdez, Juli, Cazorla, Baruc, Juvenal i Manu Balda.

Notícies relacionades

Més notícies de Cornellà