Patrocina:

DEL 5 AL 8 D’OCTUBRE

La Pedrera serà un dels nous escenaris de la segona edició de la BNEW

  • El Consorci de la Zona Franca de Barcelona ha firmat un acord amb la Fundació Catalunya La Pedrera pel qual l’emblemàtic edifici acollirà les activitats de la BNEW Talent, que abordarà el lideratge femení i el paper dels joves emprenedors en l’impuls de la nova economia

  • La BNEW, que aquest any espera superar els 11.000 assistents professionals de l’any passat i ampliar el nombre de ‘speakers’ fins als 800, busca posicionar Barcelona com un actor clau per al desenvolupament de la indústria 4.0 i del nou model d’economia post-Covid

  • Amb un format B2B totalment innovador, 100% professional, la cita econòmica de referència de la ciutat mantindrà un model híbrid, amb una plataforma única on seguir els continguts en directe des de tot el món

La Pedrera serà un dels nous escenaris de la segona edició de la BNEW
2
Es llegeix en minuts

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) i la Fundació Catalunya La Pedrera han firmat un conveni de col·laboració per a la incorporació de l’emblemàtic edifici com un dels escenaris de la pròxima edició de la Barcelona New Economy Week (BNEW). La fundació es converteix així en ‘venue partner’ d’aquest esdeveniment de referència B2B, 100% professional, que tindrà lloc del 5 al 8 d’octubre a la ciutat i que, amb la segona edició, contribuirà a posicionar Barcelona com a actor clau en la recuperació econòmica i en el desenvolupament de la indústria 4.0 en l’escenari post-Covid.

En concret, la Pedrera acollirà les activitats relacionades amb la BNEW Talent, que tractarà el rol de les ciutats en la retenció i atracció del talent, el lideratge femení en les organitzacions i el paper dels joves emprenedors en l’impuls de la nova economia. En l’acte de la firma, que ha tingut lloc a la Pedrera, hi han estat presents Pere Navarro, delegat especial de l’Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona i president de la BNEW, i Marta Lacambra, directora general de la Fundació Catalunya la Pedrera.

Pere Navarro ha afirmat que «la incorporació d’una localització tan simbòlica com la Pedrera contribuirà a reforçar el posicionament de la ciutat de Barcelona com a motor de la nova economia en l’àmbit mundial. A través d’espais emblemàtics com la Pedrera i un programa de continguts d’interès internacional, esperem duplicar el nombre d’assistents i superar els 20.000». «Cites com la BNEW, que reuniran alguns dels experts més reconeguts de deu sectors altament estratègics, són clau per aconseguir-ho», ha afegit.

Per la seva banda, Marta Lacambra ha assenyalat que «la col·laboració entre institucions públiques i privades és clau per afrontar el repte de la recuperació després de la pandèmia. Des de la Fundació Catalunya la Pedrera sempre recolzarem iniciatives com la BNEW, perquè creem fermament que la ciutat de Barcelona ha de ser innovadora, sostenible, amb talent i, sobretot, que garanteixi la igualtat d’oportunitats per no deixar ningú enrere».

Deu temàtiques i 800 ‘speakers’ donaran forma a la segona edició de la BNEW

Deu temàtiques i 800 ‘speakers’ donaran forma a la segona edició de la BNEWDesprés de l’èxit aconseguit en la seva primera edició l’any passat, amb prop d’11.000 registrats procedents de 111 països diferents, la BNEW afronta la seva segona edició amb una ambiciosa agenda d’activitats i el doble de temàtiques. Així, a les cinc verticals del 2020 (Logistics, Digital Industry, Ecommerce, Economic Zones i Real Estate) se sumen aquest any d’altres que destaquen per la seva contribució transversal a la construcció de la nova economia: Mobility, Sustainable, Talent, Science i City. Així mateix, l’organització espera ampliar el nombre de speakers des dels 389 fins als 800.

Notícies relacionades

Amb un format B2B totalment innovador, 100% professional, la gran cita econòmica mantindrà el seu model semipresencial, amb una plataforma única des de la qual es podran seguir en directe els continguts des de tot el món. D’aquesta manera, la BNEW continuarà apostant per la internacionalització com a element clau per a la construcció de la nova economia. El ‘networking’ també hi tindrà un paper clau a través de l’espai BVillage, en què les companyies participants podran presentar per videoconferència els seus productes o serveis, i fixar trobades amb la resta de les assistents.

Ja estan obertes les inscripcions a l’esdeveniment, gratuïtes fins al 6 de setembre en el següent enllaç: https://go.pardot.com/e/541322/registration-html/32r8jky/1226619930?h=-b2y9QZ9FxP4N7xWCXe00VERCQQNp62lDWAIbJJyLvc