Patrocina:

institucions

BCN acollirà el 2019 el congrés mundial de zones franques

La trobada serà del 26 al 28 de juny

1
Es llegeix en minuts

Barcelona acollirà el proper any el congrés mundial de zones franques. D'aquesta forma consolidarà el lideratge del Consorci de la Zona Franca  (CZFB) dins de l'organització global del sector, la WFZO. La cinquena edició de la cimera coincidirà amb el saló de la logística, el SIL, que se celebrarà del 26 al 28 de juny.

Notícies relacionades

"L'experiència del Consorci en l'organització de fires i congressos internacionals, juntament amb el prestigi d'Espanya com a plataforma logística mundial, l'atractiu de Barcelona com a capital de la Mediterrània i la unió d'esforços institucionals, han estat factors determinants perquè la WFZO hagi apostat per nosaltres. És bo per a Espanya, per a Catalunya i per a la ciutat de Barcelona. El Consorci una vegada més ha tornat a demostrar que sumar esforços multiplica resultats", segons el delegat especial de l'Estat al CZFB, Jordi Cornet.

L'anunci va tancar la reunió de les zones franques d'aquest any, feta a Dubai. Al congrés, la delegació de Barcelona es va guanyar l'atenció del sector amb la proposta d'adaptar les zones franques perquè "siguin focus de produccions que incentivin la transformació tecnològica i la digitalització dels processos d'acord amb els requeriments de la quarta revolució industrial, l'economia 4.0", segons un comunicat.