EMPRESA

Fins a 5.000 per invertir en comunicació

Bankia i Prensa Ibérica organitzen la tercera edició dels premis empresarials Innobankia

bankia-1

bankia-1

1
Es llegeix en minuts

Recolzar el sector empresarial en tots els seus ordres resulta vital en els moments actuals. Avançar-se i apostar-ho tot per motivar la reactivació és una obligació. I quina millor manera de recolzar una companyia que apostar per la seva comunicació

Deia el visionari Alvin Toffler que «el coneixement és la font més democràtica de poder». Per això, posar en coneixement de la societat les virtuts del teixit empresarial és contribuir a la millora de cada individu.

És per aquesta raó que Bankia i Prensa Ibérica conviden les companyies a participar en els premis empresarials InnoBankia, uns guardons pensats per explicar i donar la visibilitat més gran possible a les empreses que conformen el teixit productiu a Las Palmas de Gran Canària, Mallorca, Múrcia i Barcelona. Ja sigui gran o petita, qualsevol empresa que ho consideri oportú pot presentar la seva candidatura als premis.

Dates clau

Un jurat amb àmplia experiència empresarial avaluarà totes les candidatures presentades i designarà quatre finalistes per categoria a cada seu. Es farà un acte d’entrega dels premis on es donaran a conèixer els guanyadors.

Notícies relacionades

Per inscriure’s només s’ha de fer click en l’enllaç d’inscripció de cada seu i omplir un formulari amb les dades de l’empresa. En el cas de Barcelona, la data màxima per presentar la candidatura i explicar a tota la província per què l’empresa mereix un premi InnoBankia és el 2 de novembre. Deu dies després, el 12 de novembre, es farà un acte d’entrega dels premis, on es donaran a conèixer els guanyadors.

Per a més informació, es pot visitar cada seu per conèixer les dates d’inscripció de les candidatures en els premis InnoBankia a: https://www.premiosinnobankia.com/