NOU LLANÇAMENT

EL PERIÓDICO llança un nou club del subscriptor que amplia els avantatges existents

Club eP! és el nom del nou club del subscriptor del diari, que continua unit al TR3SC i ofereix les millors ofertes de lleure i cultura

targetes-club

targetes-club
mano-tarjeta-clubep

/

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una de les millors maneres de disfrutar del dia a dia és a través d’activitats de cultura i lleure. En aquest sentit, EL PERIÓDICO DE CATALUNYA treu, just a l’inici del 2019, el nou Club eP!, marca unida per la cultura i la diversió que permet als seus subscriptors disfrutar d’avantatges exclusius en els millors esdeveniments culturals de Catalunya a través d’ofertes descomptes permanents en més de mil propostes.  

Aquí comença l’espectacle

Gràcies a la col·laboració amb el Club TR3SC i amb els grans promotors de lleure de Catalunya, el nou club d’EL PERIÓDICO ofereix les millors ofertes de cultura i lleure, reforçant el posicionament de la nostra publicació, sempre unida a iniciatives culturals.

Així, a través de la targeta del Club eP!, gratuïta per als subscriptors, es pot accedir a gran quantitat de descomptes en teatresconcerts, cine, museus, visites guiades, preestrenes de cine, i molt més.

Les millors propostes culturals

El Club eP! suposa un gran estalvi per al subscriptor; la targeta del Club eP! proporciona propostes gratuïtes, entrades al millor preu i diferents sortejos en l’àmbit del lleure i la cultura.

Notícies relacionades

A més, cada setmana els especialistes d’EL PERIÓDICO seleccionen les millors propostes per als seus subscriptors. Aquests podran informar-se’n i accedir a les propostes que estan al seu abast a la clubep.elperiodico.cat, a la pàgina diària d’ofertes publicades a la secció de cultura del rotatiu i a través de la ‘newsletter’ setmanal que rebran per correu electrònic.

Subscriu-t’hi

Els interessats a unir-se al Club eP! que encara no siguin subscriptors del diari, s’hi poden donar d’alta en aquesta pàgina web, trucant al departament d’atenció al subscriptor (93 222 27 22) o enviant un ‘mail’ a subscripcions@elperiodico.cat. A més de tots els beneficis anteriorment indicats, la targeta del Club eP! permet als subscriptors adquirir el diari en qualsevol punt de venda on es distribueixi EL PERIÓDICO DE CATALUNYA.