Lava solidificada

La NASA troba el símbol de Star Trek a Mart

Es tracta d'una formació de sorra molt similar a la marca de la Flota Estel·lar

d84fpotu8aahogb

d84fpotu8aahogb

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La càmera de la nau espacial Mars Reconnaissance Orbiter, de la NASA, ha captat una imatge d’un estrany monticle a la superfície marciana que s’assembla al logotip de la Flota Estel·lar de les sèries i pel·lícules de Star Trek, que la majoria de protagonistes porta als seus uniformes. La fotografia va ser capturada pel HiRise, un experiment científic d’imatges d’alta resolució que orbita Mart des del 2006.

El HiRise, no obstant, va aclarir, a la seva web oficial, que la semblança és una simple coincidència. Va explicar que des de feia molt temps existien grans dunes en forma de mitjalluna, i que després una erupció va fer que la lava fluís per la plana i les envoltés. Posteriorment, la lava es va solidificar, però el vent va continuar bufant i els cúmuls de sorra, que abans eren dunes, es van allunyar i van deixar aquest tipus d’empremtes.

La imatge va ser precedida per un missatge que convidava els espectadors a distingir el cèlebre logotip.

Notícies relacionades

Ràpidament la imatge d’aquesta curiosa formació s’ha fet viral a través de les xarxes socials, desencadenant tota mena de reaccions.

Un dels comptes que es va referir a la troballa va ser el de l’ambaixada dels Estats Units a Mèxic. “¿La veritat és allà a fora? ¡La NASA troba signe de Viaje a las Estrellas (Star Trek) a Mart!”, van escriure.

Temes:

Mart