CITA A INNSBRUCK

La selecció espanyola de ciclisme arriba un dia tard al Mundial per culpa d'Iberia

Jesús Herrada, integrant del grup liderat per Valverde, mostra el seu enuig a través de Twitter

1
Es llegeix en minuts
Efe

La selecció espanyola que disputarà diumenge la prova en línia als Mundials de Ciclisme en ruta va arribar aquest divendres Innsbruck (Àustria), un dia després del que estava planificat a causa d’un retard del vol de Granada a Madrid amb què iniciava el viatge des de Sierra Nevada a la prova mundialista.

L’expedició es va haver de quedar dijous a Madrid amb el consegüent enuig dels corredors, entre els quals, qui més ho va exterioritzar va ser el que va lluir uns dies el mallot vermell de la Vuelta 2018, Jesús Herrada.

“Gràcies @iberia per deixar la selecció espanyola a terra camí del mundial de @ibk_tirol2018, es retarda el vostre vol Granada – Madrid, arribem a la porta d’embarcament amb última crida en pantalla i no ens deixeu entrar quan el retard ha sigut per la vostra culpa”, va penjar al seu compte de Twitter el ciclista de Conca al costat d’una foto amb la porta ja tancada de l’embarcament del vol a Munic que havien d’agafar.

Al final, la selecció espanyola va viatjar divendres al matí a la ciutat alemanya per desplaçar-se posteriorment a Innsbruck, a uns 160 km de Munic, i reconèixer el dur circuit a què haurà de fer front diumenge.

Els set elegits

Notícies relacionades

L’equip espanyol estarà liderat per Alejandro Valverde, clar cap de files per als set corredors que intentaran ajudar-lo a aconseguir la seva primera medalla d’or després d’haver-ne aconseguit ja quatre de plata i dos de bronze.

Aquests set ciclistes són Herrada, Enric Mas, Ion Izagirre, Jonathan Castroviejo, David de la Cruz, Omar Fraile i Mikel Nieve.