FITXATGE I BENVINGUDA

Sheyla Gutiérrez arriba a l'equip de dones de Movistar

zentauroepp45203828 sheyla gutierrez180926125245

zentauroepp45203828 sheyla gutierrez180926125245

1
Es llegeix en minuts

Sheyla Gutiérrez (Logroño.1994) competirà la temporada que ve al Movistar, motiu pel qual ha fitxat després de dues temporades al Cylance Pro Cycling nord-americà. L’equip espanyol ha informat del fitxatge de la corredora de La Rioja, l’espanyola que més bons resultats ha aconseguit al calendari femení internacional, amb dos triomfs en carreres per etapes a la Xina i diverses jornades amb el mallot de la muntanya a l’últim Giro d’Itàlia.

A més, el 2017 va guanyar el Campionat d’Espanya de carretera i la clàssica LE Samyn des Dames a Bèlgica. Aquest és el tuit de benvinguda de Movistar a la ciclista de La Rioja, que anomenen ‘La Leona’:

Trajectòria excel·lent

Notícies relacionades

Gutiérrez arriba a l’equip espanyol, no obstant, després de diversos mesos en què gairebé no ha competit, després que a primers de juny patís un atropellament a Logronyo, mentre entrenava. És professional des de 2013, quan va militar tres campanyes al Loitek espanyol; després va fitxar pel conjunt nord-americà en què ha estat fins aquest estiu.

Els seus bons resultats de 2017 van portar que ja a l’equip nord-americà li atorgués més responsabilitat, una cosa que tornarà a passar-li aquest any, en què arriba a un Movistar en el qual serà una de les ciclistes amb més experiència al calendari internacional. “Torno a casa i estic il·lusionada i contenta per aquest nou projecte”, ha explicat la ciclista a l’agència Efe i ha incidit que el calendari de proves al qual assistirà el Movistar “és un dels motius que m’han decidit a fer aquest pas”.