PREN LA SORTIDA

Caiguda aparatosa de Froome entrenant-se per la contrarellotge inicial del Giro

El conjunt Sky confirma que el seu cap de files només té contusions i que afrontarà la primera etapa sense gaires problemes

froome

froome

1
Es llegeix en minuts
Sergi López-Egea / Barcelona

Mal començament per al corredor britànic Chris Froome. El líder de l'equip Sky ha tingut una  caiguda aparatosa divendres al matí quan reconeixia el circuit de la contrarellotge a Jerusalem (Israel). El britànic és un dels grans favorits per endur-se el Gir d'Itàlia la primera etapa del qual, una contrarellotge de gairebé 10 quilòmetres, s'està disputant en aquests moments a la històrica ciutat.

Notícies relacionades

Nicolas Portal, director de l'Sky, ha explicat a Eurosport, la cadena televisiva que ofereix la prova a Espanya, que no té ferides greus i que la seva participació en la prova no corre perill. "La caiguda s'ha produït en la segona volta que el Chris feia al circuit. No anava gaire ràpid però, en comptes de lliscar, ha caigut com un sac i ha rebut diversos cops. Després, per això, ha fet dues voltes més al circuit. El pitjor és que hi ha molta brutícia al recorregut i un parell de revolts perillosos. Quan l'hem reconegut, abans que comencés la carrera, estava molt millor", ha afirmat el tècnic francès.

Prova del perill que té l'asfalt a Jerusalem es confirma en una altra caiguda que ha provocat l'abandonament del corredor bielorús del Bahrain, Kanstantin Siutsou, que també ha anat a parar a terra durant el reconeixement i s'ha fracturat una vèrtebra.