ACCIDENT A L'ABRIL

El conductor que va matar Scarponi mor als 58 anys

L'home tenia càncer i s'havia disculpat amb la família del ciclista atropellat

scarponi

scarponi / LUK BENIES (AFP)

1
Es llegeix en minuts

El conductor que va atropellar mortalment el ciclista italià Michele Scarponi el 22 d'abril del 2017 ha mort als 58 anys, segons informacions recollides per la premsa local, i per tant s'ha tancat judicialment el cas que se seguia per la mort del corredor. Giuseppe Giaccono, de 58 anys, ha mort a conseqüència d'un tumor cerebral que patia des de fa uns mesos.

Notícies relacionades

Amb la mort s'ha tancat el cas que investigava l'atropellament, ja que el conductor va manifestar inicialment que el sol l'havia enlluernat i que no havia pogut veure Scarponi. Posteriorment van sorgir els dubtes i s'investigava si realment estava utilitzant el telèfon mòbil. Giaccono s'havia disculpat amb la família del ciclista, que va deixar viuda i dos fills bessons.

Scarponi va morir el 22 d'abril després de sortir de casa, a la localitat italiana de Filottrato, per anar a entrenar-se. Als mateixos carrers de la localitat va ser atropellat mortalment. Guanyador del Giro del 2011 després de la desqualificació d'Alberto ContadorScarponi era un corredor molt admirat a Itàlia i s'havia fet molt famós a les xarxes socials al compartir sempre les imatges d'un lloro que acostumava a volar al voltant seu mentre s'entrenava.