PRIMERA IMATGE

Mikel landa ja llueix la nova pell del Movistar

L'equip de Telefónicaconfirma que el basc, Valverde i Quintana aniran al Tour i presenta el seu nou equip femení

GRAF872. MADRID (ESPAÑA), 05/10/2017.- El ciclista vasco del equipo Movistar, Mikel Landa, durante la presentación del equipo Movistar 2018 en el Auditorio Teléfonica en Madrid. EFE/JAVIER LIZÓN

GRAF872. MADRID (ESPAÑA), 05/10/2017.- El ciclista vasco del equipo Movistar, Mikel Landa, durante la presentación del equipo Movistar 2018 en el Auditorio Teléfonica en Madrid. EFE/JAVIER LIZÓN / Javier Lizón (EFE)

2
Es llegeix en minuts
Sergi López-Egea
Sergi López-Egea

Periodista

Especialista en Periodisme esportiu i ciclisme

ver +

Mikel Landa ja llueix nova pell, just un dia després de fer 28 anys, en plena tempesta castigant el que ja és el seu exequip, l’Sky, per un ventolín de més. Amb la retirada d’Alberto Contador, el Movistar compleix el somni que perseguia des de fa anys, la realitat que sempre va tenir amb les anteriors denominacions, Reynolds o Banesto, i que no és cap altra que reunir els millors ciclistes espanyols sota un mateix uniforme, perquè el ciclista basc uneix esforços amb Alejandro Valverde, recuperat de la caiguda al Tour i que va fer témer per la seva carrera esportiva.

Quintana somriu entre Landa (dreta) i Valverde / javier lizón (EFE)

Sense oblidar, per descomptat, Nairo Quintana, a qui es respectarà el lideratge d’equip al Tour, el Movistar 2018 es va presentar ahir a Madrid, encara que sense definir encara definitivament el calendari de l’equip, més enllà de la confirmació que els tres líders competiran al Tour. El Giro i la presència de Landa depenen de diverses coses, encara que la principal és saber si Froome va a la prova italiana o no.

"Abans l'objectiu era el Giro però ara és el Tour. Veig que és la meva carrera"

Mikel Landa

Ciclista del conjunt Movistar

Sense Froome en l’escena de la carrera rosa es presumeix com més difícil el concurs de Landa i sí, en canvi, l’aposta del conjunt de Telefónica per repetir una experiència similar a la Vuelta d’aquest any amb bona part de les seves joves figures. 

L'avançament del calendari

Notícies relacionades

Landa començarà la temporada 2018 corrent la Volta a Andalusia (al mes de febrer), mentre que Valverde ho farà a Mallorca uns dies abans. Quintana vol reforçar el ciclisme del seu país i es reserva per debutar a Colòmbia per les mateixes dates. El Movistar intentarà repartir els seus líders en les carreres de finals de l’hivern i primavera, abans de definir el conjunt per al Giro, amb la finalitat que el trio de caps arribi al Tour en plenitud de condicions. «Abans l’objectiu era el Giro, però ara és el Tour. Des del juliol, després del meu quart lloc a un sol segon del tercer, i sense disputar totes les meves cartes a fons, ara veig que és la meva carrera. Estic molt motivat per tornar-hi», va indicar el corredor basc.

Equip femení

L’altra gran novetat en l’acte de presentació va ser el debut en públic del primer equip femení patrocinat per l’empresa de Telefónica, en ple auge del ciclisme en aquesta esfera i amb bona part dels patrocinadors masculins en diversos països apostant també per les noies.