LA RONDA ITALIANA

Contador decideix continuar al Giro

La 'maglia rosa' pren la sortida en la setena etapa, de 264 quilòmetres, amb un fort embenat a l'espatlla esquerra

Alberto Contador, a punt d’agafar la sortida de la setena etapa, aquest divendres, malgrat la caiguda que va patir ahir.

Alberto Contador, a punt d’agafar la sortida de la setena etapa, aquest divendres, malgrat la caiguda que va patir ahir. / GIRO D'ITÀLIA

1
Es llegeix en minuts
SERGI LÓPEZ-EGEA / BARCELONA

Alberto Contador ha decidit continuar al Giro, que lidera, després de la dura caiguda que va patir quan faltaven 200 metres per finalitzar la sisena etapa de la ronda italiana. El ciclista, segons ha confirmat al seu compte oficial de Twitter, surt amb un fort embenat a l'espatlla dislocada a l'espera que pugui aguantar el dolor en els 264 quilòmetres de la jornada d'aquest divendres, la més llarga d'aquesta edició que té algunes pujades en la fase final del recorregut.

Notícies relacionades

Segons l'entorn del corredor "ha passat bona nit" i per això regna un "moderat" optimisme en el conjunt del Tinkoff. Contador porta des de dimecres la 'maglia' rosa i disposa de només dos segons d'avantatge sobre Fabio Aru, que ja s'ha destapat com el seu contrincant més perillós en la lluita per la carrera.

"En 1 hora seré a la sortida de l'etapa. M'han protegit l'espatlla i espero que no torni a sortir. Serà un dia dur de 264 km". Així s'ha expressat el corredor madrileny al seu compte de Twitter. Així mateix, el Tinkoff també ha confirmat que el seu cap de files continua en competició.