Certamen únic al món

¿Saps tastar vins i vols 30.000 €? Aquest és el teu concurs

  • El premi Vila Viniteca de Tast per Parelles –les inscripcions s’obren aquest dimarts 11 de gener– se celebrarà el 13 de març a la Casa Llotja de Mar de Barcelona

concurso-vila-viniteca

concurso-vila-viniteca

1
Es llegeix en minuts
EFE

El premi Vila Viniteca de Tast per Parelles tornarà aquest any amb la 14a edició, i per a això obre les inscripcions aquest dimarts 11 de gener, després de la suspensió del concurs l’any passat a causa de la pandèmia.

Un total de 120 parelles participaran en aquest certamen de tast, únic al món, que tindrà lloc diumenge 13 de març a la Casa Llotja de Mar de Barcelona. La cita compta amb una dotació econòmica de 40.000 euros (30.000 euros per a la parella guanyadora, 7.000 per a la segona classificada i 3.000 per a la tercera).

Quota de 200 euros per parella

Les inscripcions es faran únicament i exclusivament a través de la pàgina https://cataporparejas.vilaviniteca.es/ amb una quota de 200 euros per parella; i el procés d’inscripció es portarà a terme per rigorós ordre de registre fins a completar l’aforament.

Notícies relacionades

L’autor del cartell d’aquesta edició del premi és el veterà dissenyador gràfic América Sánchez, de 82 anys i origen argentí, que va arribar a Barcelona el 1965 i que ha exercit també com a fotògraf, dibuixant i professor.

Al llarg de la seva vida ha estat molt vinculat a Barcelona, ciutat per a la qual va dissenyar el logo de la candidatura dels Jocs Olímpics de 1992 i on va rebre el Premi Nacional de Disseny el 1992 i el Premi Ciutat de Barcelona el 2001. Se li ha concedit el premi Laus en sis ocasions, entre les quals el Laus d’Honor 2020.