Bombolles culers

El Cigalero, el cava amb què hauria de brindar Laporta

  • El celler Can Virgili, responsables de vins com El Xitxarel·lo i la ratafia L’Hòstia, llança un cava gran reserva inspirat en l’era daurada del barcelonisme. ¡‘Al loro’, que és una edició limitada!

El Cigalero, el cava amb què hauria de brindar Laporta
1
Es llegeix en minuts

El celler Can Virgili destaca per les seves begudes alcohòliques que destil·len bon humor. Després de demostrar-ho amb el vi El Xitxarel·lo i la ratafia L’Hòstia, torna a l’atac amb el cava El Cigalero, un homenatge a Joan Laporta (un dels seus sobrenoms) i l’època daurada que va viure el Barça sota el seu primer mandat. Sens dubte, l’escumós amb el qual hauria de brindar pel seu triomf en les eleccions a la presidència del Barça. ¡‘Al loro’! ¡Que és una edició limitada!

Notícies relacionades

Aquells temps van estar plens de moments i frases inoblidables, que recull l’etiqueta de l’ampolla: des del «quen’aprenguin» i el «‘que no estamos tan mal’» fins al «m’estic posant com un bacó». També hi ha referències a jugadors, locutors i rivals (Puyol, Xavi, Ronaldinho, Eto’o, Puyal, Mourinho...). I per rematar la jugada, inclou un ‘al lorímetre’, un mesurador de trofeus que garanteix que aixecaràs tantes copes com Puyol el 2009, any del sextet.

Els que estiguin interessats al cava en si mateix, han de saber que es tracta d’un gran reserva del 2015 creat a Sant Miquel d’Olèrdola, al Penedès. En la seva nota de tast, expliquen que té un color pàl·lid, amb notes d’«hipòcrites que diuen que són del Barça i no ho són» i un suau matís «‘que no estamos tan mal’». Els germans Virgili inclouen també consells per gaudir-lo: una ampolla per tirar-se per sobre a Luz de Gas i una altra per brindar per la nova era blaugrana.