Vins

Bimbache blanc 2018: illa d'El Hierro

Amb prou feines s'han elaborat 2.000 ampolles d'un blanc singular fantàstic amb eriçons de mar, fideus, 'caixetes' i tota mena de salaons i conserves del mar

vino

vino

1
Es llegeix en minuts
Quim Vila

Bimbache Vinícola és l’apassionant projecte dels joves Rayco Fernández i Pablo Matallana. Després del seu primer vi Puro Rofe a Lanzarote, van saltar a l’illa d’El Hierro el 2018. El territori és un autèntic paradís vitivinícola, amb una reserva de varietats autòctones úniques i una rica diversitat de terres i de climes. Treballen la seva pròpia vinya en ecològic, així com l’arrendat a altres petits viticultors. Aquest primer any presenten tres vins: un blanc, un negre i Quintero, un vellíssim i confidencial dolç.

BIMBACHE BLANC 2018

Bimbache VinícolaPVP: 29,95 €

Bimbache Blanco 2018 és una barreja de ‘verijadiego’ blanc, ‘listán’ blanc, ‘bavoso’ blanc, gual i pedro ximenes. Té un bonic i brillant color groc palla. En nas és molt expressiu, amb intenses aromes cítriques i fruites d’os acompanyades d’herbes aromàtiques seques com el fonoll i el llorer. En boca és sedós, dens i està vertebrat per una intensa frescor que l’allarga. Al final apareixen delicades notes cítriques de llimona i una evocadora nota salina. 

Notícies relacionades

Amb prou feines 2.000 ampolles d’un blanc singular fantàstic que acompanya eriçons, ortigues de mar, caixetes i tota mena de salaons i conserves del mar.