Per a morros fins

3 bons restaurants de Barcelona per al cap de setmana. Algrano, Celler Montferry i Sophie

Si encara no has decidit on anar a dinar o a sopar, aquí tens tres adreces on disfrutaràs d’una gran taula:

3 bons restaurants de Barcelona per al cap de setmana. Algrano, Celler Montferry i Sophie
1
Es llegeix en minuts
Cata Mayor

S’acosta el cap de setmana i sempre sorgeix el mateix dubte, la mateixa pregunta. ¿A quin restaurant podem anar? Nosaltres no tenim la resposta definitiva, però sí una que podria acostar-se bastant al que busques. Per això hem seleccionat tres restaurants per al cap de setmana. Són aquests. ¡A disfrutar!

Algrano

Gabriele Milani ha treballat en restaurants mundials i ha decidit que el primer de la seva propietat estigui especialitzat en tallarines i raviolis. «El currículum de Gabriele és ben gros i passa pel Lasarte, amb Martín Berasategui i Paolo Casagrande, a l’Hotel Monument; el primer Àbac; el parisenc Le Taillevent, i el londinenc Galvin at Windows. I a mi, paios així, formats per llançar sondes a Mart, que tinguin els peus a la Terra i s’enfanguin amb un menú de migdia de 15,90 € em sembla profitós (per a nosaltres) i saludable (per a ell)». Així de bé parla Pau Arenós sobre l’Algrano.

Bodega Montferry

L’especulació immobiliària ha obligat els amos del veterà establiment a canviar d’ubicació, on tornen a servir entrepans de categoria. Tant de categoria que Pau Arenós assegura que aquest entrepà «hauria de formar part del patrimoni efímer de Barcelona»: ‘mollete’ de Ca la Toñi amb capipota i tripa i ‘chimichurri’. Aquí t’expliquem quina és la nova ubicació i quins són els millors tastets de la Bodega Montferry.

Sophie

Aquest restaurant d’ambient retro del Born, a prop de l’Arc del Triomf, proposa creacions mil i una vegades vistes donant-los un toc diferent i divertit. Aquests són alguns dels plats que vam tastar al Sophie.