Per a morros fins

3 bons restaurants de Barcelona per al cap de setmana. Lanto, Urgell Londres i Tracatrá

Si encara no has decidit on anar a dinar o a sopar, aquí tens tres adreces on disfrutaràs d’una gran taula:

3 bons restaurants de Barcelona per al cap de setmana. Lanto, Urgell Londres i Tracatrá

Ferran Nadeu

1
Es llegeix en minuts
Cata Mayor

S’acosta el cap de setmana i sempre sorgeix el mateix dubte, la mateixa pregunta. ¿A quin restaurant podem anar? Nosaltres no tenim la resposta definitiva, però sí una que podria acostar-se bastant al que busques. Per això hem seleccionat tres restaurants per al cap de setmana. Són aquests. ¡A disfrutar!

Lanto

Ricardo García aconsegueix un prodigi al barri del Clot amb el seu petit restaurant: una degustació de 5 plats i pa i mantega fets a la casa. Allà, el client només tria el segon, entre carn i peix: els tres entrants i les postres són cosa del cuiner. Això és el que es menja al Lanto.

Urgell Londres

Cantoner com assenyala el nom, l’Urgell Londres és propietat de Santi Olivella, veterà de la restauració barcelonina, que va defensar a principis de segle el Cata 1.81, lloc que ocupa avui el restaurant Haddock, i on van fer famosos els macarrons amb xocolata blanca i sobrassada. Aquí t’expliquem com han actualitzat aquest plat que prepara el xef Moussa el Yamlahi, nascut a Tànger, que mai ha tastat el porc. Benvinguts a l’Urgell Londres.

Tracatrá

Aquest restaurant al costat de la plaça de Catalunya promet molt sarau a base de rumbeta i flamenc i tapes i plats de la gastronomia pàtria. Combinaràs les palmes amb els coberts. Això és el que es menja, es beu i es viu al Tracatrá.