Glamur a l’Eixample

Nuts: sofisticació a glops i a mossegades

  • Els dissenyadors Lázaro Rosa-Violán i Josep Maria Morera obren Nuts, una cocteleria plena d’elegància, que serveix productes gurmet i acull actuacions musicals en directe.

Nuts: sofisticació a glops i a mossegades

Daniel Schaefer

1
Es llegeix en minuts
Ferran Imedio
Ferran Imedio

Periodista. Redactor del canal Cata Mayor

ver +

A una ciutat com Barcelona, on la cocteleria ha arribat al sostre mundial, tal com reflecteix la llista de The 50 Best Bars del 2022, amb Paradiso a la cima i dos locals més al ‘top 10’ planetari (Sips és tercer i Two Schmucks, setè), arriben dos valents com l’interiorista Lázaro Rosa-Violán i el dissenyador Josep Maria Morera amb Nuts.

Nuts

Tots dos havien fet les seves incursions en el món gastronòmic, ja fos donant forma a restaurants o a ampolles d’oli, i ara han volgut passar d’auxiliars a protagonistes amb aquest sofisticadíssim projecte amb què volen captivar els cinc sentits a través de la bellesa del seu espai i les seves textures, del seu perfum, de la seva música en directe i, és clar, dels seus còctels i mossos.

Notícies relacionades

Entre objectes i elements històrics decoratius com velluts i passamaneries parisenques, cariàtides holandeses, vidrieres originals d’un castell del sud de França i llums de vidre de Murano (Rosa-Violán i Morera són gent molt viatjada, sobretot per cocteleries), pots beure clàssics elaborats amb els millors alcohols i amb un aire diferent, com un Moscow Mule amb extracte de gingebre; un Whisky Sour presentat en diferents versions (amb un toc de caramel, alfàbrega o pera); gintònics amb litxi o violeta, dues versions de Bloody Mary (amb vodka o Tío Pepe), etc.

Per picar, Nuts, que obre de dimecres a diumenge a partir de les 19.30 hores, proposa sopars amb un menú tancat (75 €) que s’ha d’encarregar abans i que està fet a base de productes gurmet com formatges, embotits, ostres, salmó marinat i tàrtar de tonyina, entre altres ‘delikatessen’, que varien segons la temporada. Tot això maridat amb les actuacions de músics de jazz, soul i funk.