Emblema de la zona alta
Café de París: gustosa tornada al passat
El restaurant de la zona alta ha ressuscitat recuperant tres icones de l’antiga carta com els cigrons Luis i estrenant plats que conserven la filosofia de sempre: cuina directa i bon producte
Així són els clàssics: ni la jubilació de l’amo del local ni una pandèmia mundial destructora poden amb ells. Fa uns dies va ressuscitar l’Alt Heidelberg després de dos anys amb la persiana baixada i ha tornat Café de París, emblema de la zona alta (Mestre Nicolau, 16) des de l’obertura el 1972 gràcies a plats icònics com els cigrons Luis (saltejats amb pernil i salsa de tomàquet per complaure un client anomenat així), i el ‘chateaubriand’ i l’entrecot amb la salsa que posa nom a l’establiment, i gràcies també a un servei sempre atent i diligent.
Sembla que res ha canviat i que tot segueix igual a l’altre costat d’aquesta entrada amb tendal de color vermell parisenc i baix relleu que anuncien un viatge als temps de jaqueta (la dels cambrers) i estovalles (a les taules), aquells en què la cuina era senzilla i directa, amb bon producte i pocs escarafalls culinaris.
Un reservat travessant la cuina
I així segueix Café de París, tot i que una reforma en profunditat ha arreglat i millorat l’aspecte de sempre: la barra de fusta de l’entrada ha guanyat espai, una de les dues portes d’accés té ara una barreta amb finestra i dues cadires altes per menjar amb vista al carrer, la cuina és nova, així com el reservat a què s’accedeix travessant-la...
Notícies relacionades
Envoltat dels mateixos cartells que evoquen la ‘belle époque’, es poden menjar els tres plats abans esmentats i altres de nous que mantenen l’essència que vol conservar el nou xef, Jordi Cunill: la flor de carxofa confitada, amb ‘foie’ i un núvol de formatge ‘payoyo’, els ‘linguini’ trufats i la milanesa, que és un senyor tac de filet filetejat i cobert amb panko sobre el qual reposa un ou ferrat.
Bons exemples del fet que algun temps passat va ser millor.
Ja ets subscriptor o usuari registrat? Inicia sessió
Aquest contingut és especial per a la comunitat de lectors dEl Periódico.Per disfrutar daquests continguts gratis has de navegar registrat.
- Els interessos no ho són tot Aquesta és l’edat límit per demanar una hipoteca a Espanya: ¿Ho sabies?
- Alves, submís davant el jutge i desafiador al sortir de presó
- Max Espargaró, el ‘mecànic’ de qui es refia el papa
- El canvi d’horas’encalla a Europa
- L’IVA al 21% torna al gas i el de la llum seguirà almenys fins a l’estiu
- Al minut Guerra d’Israel en directe: última hora sobre el final de la treva a Gaza, l’ajuda humanitària i reaccions
- Desconeixement Cita ITV: compte al testimoni MIL del cotxe si es va matricular a partir del 2008
- Infal·lible El truc casolà per netejar les portes de fusta que ja està de moda
- Els interessos no ho són tot Aquesta és l’edat límit per demanar una hipoteca a Espanya: ¿Ho sabies?
- Alimentació Si veus això a les nous, llença-les immediatament