verd divertit

Green Spot Diagonal, ‘veggie’ amb marxa

  • The Green Spot, un habitual en la llista de millors restaurants vegetarians del món, estén la seva exitosa fórmula gastronòmica a un animat establiment a la zona alta

Green Spot Diagonal, ‘veggie’ amb marxa
1
Es llegeix en minuts
Ferran Imedio
Ferran Imedio

Periodista. Redactor del canal Cata Mayor

ver +

Sis anys després de la seva exitosa obertura als porxos d’en Xifré, The Green Spot estrena un altre local a la Diagonal: una casa dels anys 70 amb porxo al costat d’un jardí de pins a la qual s’accedeix pel carrer del darrere (Can Segalar, just a l’encreuament amb Doctor Ibáñez), tot i que oficialment estan a Diagonal, 593.

Un bon escenari per continuar apostant per la cuina vegetariana imaginativa i moderna que l’ha portat a estar entre els millors restaurants veggies del món, seguint la màxima de voler seduir els carnívors.

Al març, un club per ballar i prendre copes

I en aquesta «croada» té molt pes la carta, però també l’agradable i tranquil·la terrassa, la decoració, moderna i fresca, i l’ambient, d’allò més animat. I més animat que serà a partir del març, perquè aquest Green Spot obrirà un club on ballar i prendre copes. 

Notícies relacionades

Els plats s’elaboren amb ingredients de temporada de petits productors de proximitat i sense més pretensions gastronòmiques que divertir i sorprendre amb plats d’arrel mediterrània. Destaquen les seves croquetes verdes (col ‘kale’, pèsols i espàrrecs) coronades amb maionesa de ‘wasabi’ (sembla que els ‘toppings’ croqueters han vingut per quedar-se); l’excel·lent i delicat ‘dim sum’ de verdures; el bolet ‘maitake’ amb albergínia asiàtica i salsifí amb salsa de ‘miso’ blanc i anacards; els ‘tagliolini’ a la llimona amb carxofa i ‘stracciatella’ i la seva ja mítica pizza negra de carbassa, api, ceba caramel·litzada, pistatxos i formatge de cabra. Per diferenciar-se del seu germà gran, ofereix algun plat animal, com l’‘steak tartar’.

Tot això convertirà Green Spot Diagonal –si és que no ho ha fet ja– en un dels restaurants de moda de la zona alta.