Nou projecte del ‘dos estrelles’

Paco Roncero obre Seeds, restaurant del MOM Culinary Institute

  • És un establiment de cuina tradicional basat en les arrels de la cuina espanyola, però amb l’avantguarda, la creativitat i la innovació del madrileny

Paco Roncero obre Seeds, restaurant del MOM Culinary Institute

Facebook

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El xef Paco Roncero, que compta amb dues estrelles Michelin, ha obert Seeds, el restaurant del centre educatiu gastronòmic MOM Culinary Institute, segons ha informat en un comunicat. Seeds és un restaurant obert al públic de cuina tradicional, basada en les arrels de la cuina espanyola amb una matèria primera d’alta qualitat, però on seran presents l’avantguarda, la creativitat i la innovació del xef madrileny.

«Per a mi és indispensable que els alumnes aprenguin, de primera mà, les bases de la cuina tradicional, i per a això utilitzarem elaboracions i tècniques de sempre actualitzades i posades al dia», ha afirmat Roncero.

Un restaurant que aposta per la sostenibilitat i la cura de l’entorn. Les llavors, com el seu nom indica, marquen el començament on el mateix hort urbà que s’entreveu des d’un dels salons, proveeix d’hortalisses i verdures aquest espai, que a més compta amb un altre hort d’una hectàrea a pocs quilòmetres.

Notícies relacionades

«A l’arribar a la taula el client es troba fermentant un pa de massa mare que, cuinarem al moment, per després servir-lo a taula», ha dit Roncero, revelant la part inicial del servei de sala que integra la cuina per més formació dels alumnes, on determinats plats s’acabaran davant del comensal.

El MOM Culinary Institute, que està localitzat en un palauet del barri de Salamanca a Madrid, és la nova escola d’avantguarda que neix amb el guiatge del xef Paco Roncero que ofereix una formació en gastronomia i restauració, amb una metodologia integral innovadora i molt lligada a la sostenibilitat.