Altíssima gastronomia

Així és Élkar, el restaurant més alt d’Espanya, a 160 metres d’altura

  • El nou establiment és a la planta 33a de la Torre Emperador Castellana de Madrid

Així és Élkar, el restaurant més alt d’Espanya, a 160 metres d’altura

El Periódico

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Élkar, que significa ‘junts’ en eusquera i que acaba d’obrir les portes a Madrid, s’ha convertit en el restaurant més alt d’Espanya, ja que es troba a 160 metres d’altura (és a la planta 33a de la Torre Emperador Castellana de la capital espanyola).

En concret, aquest nou restaurant és el nou projecte d’alta gastronomia d’Aramark España a Madrid, la proposta gastronòmica que neix de la unió dels xefs Sergio Ortiz de Zárate, estrella Michelin i especialista en productes del mar, i Beñat Ormaetxea, Premi Nacional de Joves Xefs i especialista en caça, que fusionen les seves dues cuines.

Accés a través de la cava de vins

La proposta del nou restaurant, en què es disfruta del ‘skyline’ madrileny, compta amb una benvinguda única, ja que els comensals accedeixen al restaurant a través d’una cava de vins.

Notícies relacionades

Es tracta d’una experiència de tast i maridatge híbrida, de forma física i ‘online’, amb més de 300 referències, on cada celler i productor pot explicar als comensals les virtuts dels seus vins i del seu producte. L’espai i l’experiència gurmet es completa amb cinc salons privats per disfrutar de la intimitat més exclusiva.

El conseller delegat d’Aramark, Jaime Thiebaut, ha qualificat Élkar com «una diversificació dels serveis cap a la restauració premium, amb el guiatge d’Emperador Properties». «Una relació de ‘partnership’ en què Torre Emperador Castellana obre el seu espai a un públic selecte amb una oferta gastronòmica d’altura, liderada amb dos grans talents», ha afirmat.