Verd és el color

Dia Mundial del Vegetarianisme: bones idees per disfrutar-lo al màxim

  • Visitar bons restaurants de verdures, seguir pautes d’una alimentació saludable basada en els vegetals i provar trucs perquè el teu fill mengi vegetarià

Dia Mundial del Vegetarianisme: bones idees per disfrutar-lo al màxim
1
Es llegeix en minuts
Cata Mayor

L’1 d’octubre des de l’any 1977 es va instaurar el Dia Mundial del Vegetarianisme. Una manera de promoure canvis en l’estil d’alimentació de les persones. Et proposem aquestes idees per celebrar-lo i, sobretot, disfrutar-lo al voltant d’una taula.

Visita els cinc millors restaurants de verdures d’Espanya, segons el xef Rodrigo de la Calle

Rodrigo de la Calle és un dels xefs que millor coneix i cuina verdures i hortalisses. Reina a El Invernadero (Madrid), on llueix una estrella Michelin, però des de setmanes abans de la pandèmia exhibeix el seu talent verd a Virens (a l’Hotel Almanac, a Barcelona), que va haver de tancar al cap de poques setmanes d’obrir i que ha tornat fa uns dies amb una novetat: Verdelivery, el seu servei de menjar a domicili. Aquí teniu els cinc millors restaurants de verdures d’Espanya, segons De la Calle.



Segueix els consells d’alimentació saludable de Xavier Pellicer

Després d’un canvi radical de vida, el cuiner, que té un restaurant homònim d’alta cuina, va apostar pel vegetal, seguint pautes de nutrició aiurveda per procurar bones digestions. Pellicer ens dona cinc claus «bàsiques» per seguir una alimentació sana, que parteix d’aquesta màxima: «No s’ha de pensar tant en quina carn o quin peix menjaré i amb què els acompanyaré, sinó que en quin vegetal menjaré i amb què puc complementar-lo». Aquests són els cinc consells de Xavier Pellicer per a una alimentació saludable.


Prova aquests cinc trucs perquè el teu fill mengi vegetarià

Són molts els adults que s’inicien en el vegetarianisme però tenen dubtes sobre com introduir aquest tipus de dieta en els seus fills. Per a ells, DeBolsillo ha editat ‘Alimentación vegetariana en la infancia. Las respuestas definitivas a todas tus veggie-dudas’, escrit pel dietista-nutricionista Julio Basulto, la nutricionista Maria Blanquer, el pediatre Pepe Serrano i la dietista Maria Manera. Cata Mayor els ha traslladat cinc dubtes habituals, que han respost Serrano i Blanquer. Aquí teniu els cinc trucs perquè el vostre fill mengi vegetarià.