Novetat a la capital

Jesús Sánchez (Cenador de Amós) obrirà restaurant a la tardor a Madrid

  • El xef cantàbric, amb tres estrelles Michelin, rendirà homenatge a la seva terra a Amós, a l’Hotel Rosewood Villa Magna

Jesús Sánchez (Cenador de Amós) obrirà restaurant a la tardor a Madrid

Cenador de Amós

1
Es llegeix en minuts
Cata Mayor
Europa Press

El xef Jesús Sánchez, que compta amb tres estrelles Michelin pel seu restaurant Cenador de Amós (Villaverde de Pontones), desembarca amb el seu nou restaurant Amós a l’hotel Rosewood Villa Magna a Madrid, que suposa l’arribada de la reconeguda marca Rosewood Hotels & Resorts a Espanya, segons ha informat en un comunicat.

En concret, Sánchez estarà al capdavant d’un nou espai gastronòmic sota el nom d’Amós, amb què es rendirà homenatge a la terra, el seu producte, la tradició i el sabor que s’inspira en la bona taula del Cantàbric.

«Un viatge reconfortant»

«Volem que menjar a Amós sigui un viatge al Nord, als seus productes, les seves elaboracions tradicionals, el mar i l’hort. Un viatge en què es reconegui un territori, un viatge reconfortant», ha indicat el xef espanyol triestrellat, sobre la seva nova proposta a la capital espanyola.

Una nova etapa per al cuiner espanyol, que presenta a Madrid alguns dels seus plats més cèlebres de Cenador de Amós, així com innovadores creacions a què afegeix el seu toc creatiu i visió contemporània.

D’aquesta manera, no faltaran a la seva carta productes i elaboracions icòniques com les anxoves, les tires de calamar i els formatges de la ‘tierruca’, que conviuen amb les verdures de l’horta navarresa, guisats vegetals interpretats a dues passades, carns i peixos del Cantàbric.

Per a aquesta nova etapa, Jesús Sánchez compta amb dues peces clau del seu equip de Cenador de Amós, com són Mauro Gracia Lamas i Kevin Suárez, que seran els xefs experts encarregats d’orquestrar la proposta culinària del nou restaurant a la capital espanyola.

Al passeig de la Castellana

Notícies relacionades

Per la seva banda, l’arquitecta espanyola Alejandra Pombo ha sigut la responsable del concepte d’interiorisme del restaurant a Madrid, així com de la terrassa. Un elegant ambient caracteritzat per una essencialitat complexa que evoca l’alta cuina de Jesús Sánchez.

Rosewood Hotels & Resorts i el grup hoteler i immobiliari mexicà RLH Properties han creat un modern oasi de plaer a l’icònic passeig de la Castellana, que obrirà les seves portes aquesta tardor i que arriba per completar l’oferta hotelera d’alta gamma a Madrid.