Novetat a la capital
Jesús Sánchez (Cenador de Amós) obrirà restaurant a la tardor a Madrid
El xef cantàbric, amb tres estrelles Michelin, rendirà homenatge a la seva terra a Amós, a l’Hotel Rosewood Villa Magna
El xef Jesús Sánchez, que compta amb tres estrelles Michelin pel seu restaurant Cenador de Amós (Villaverde de Pontones), desembarca amb el seu nou restaurant Amós a l’hotel Rosewood Villa Magna a Madrid, que suposa l’arribada de la reconeguda marca Rosewood Hotels & Resorts a Espanya, segons ha informat en un comunicat.
En concret, Sánchez estarà al capdavant d’un nou espai gastronòmic sota el nom d’Amós, amb què es rendirà homenatge a la terra, el seu producte, la tradició i el sabor que s’inspira en la bona taula del Cantàbric.
«Un viatge reconfortant»
«Volem que menjar a Amós sigui un viatge al Nord, als seus productes, les seves elaboracions tradicionals, el mar i l’hort. Un viatge en què es reconegui un territori, un viatge reconfortant», ha indicat el xef espanyol triestrellat, sobre la seva nova proposta a la capital espanyola.
Una nova etapa per al cuiner espanyol, que presenta a Madrid alguns dels seus plats més cèlebres de Cenador de Amós, així com innovadores creacions a què afegeix el seu toc creatiu i visió contemporània.
D’aquesta manera, no faltaran a la seva carta productes i elaboracions icòniques com les anxoves, les tires de calamar i els formatges de la ‘tierruca’, que conviuen amb les verdures de l’horta navarresa, guisats vegetals interpretats a dues passades, carns i peixos del Cantàbric.
Per a aquesta nova etapa, Jesús Sánchez compta amb dues peces clau del seu equip de Cenador de Amós, com són Mauro Gracia Lamas i Kevin Suárez, que seran els xefs experts encarregats d’orquestrar la proposta culinària del nou restaurant a la capital espanyola.
Al passeig de la Castellana
Notícies relacionadesPer la seva banda, l’arquitecta espanyola Alejandra Pombo ha sigut la responsable del concepte d’interiorisme del restaurant a Madrid, així com de la terrassa. Un elegant ambient caracteritzat per una essencialitat complexa que evoca l’alta cuina de Jesús Sánchez.
Rosewood Hotels & Resorts i el grup hoteler i immobiliari mexicà RLH Properties han creat un modern oasi de plaer a l’icònic passeig de la Castellana, que obrirà les seves portes aquesta tardor i que arriba per completar l’oferta hotelera d’alta gamma a Madrid.
- INVESTIGACIÓ Un regidor del PP a Esplugues va colar com a despeses del partit factures pròpies
- Salut pública Els metges avisen de l’expansió de la tinya entre els joves
-
- Una història de superació "L’addicció va agafar les regnes de la meva vida"
- Chery inicia el desembarcament xinès en el motor espanyol
- Camí de les urnes La incògnita del sorpasso marca la fi de la campanya basca
- Un dels "jardins de marihuana" d’Europa
- Reindustrialització a la Zona Franca Chery promet invertir 400 milions i crear 1.250 llocs de treball a Barcelona
- Llimona & vinagre Els temps del verb
- Waterpolo Històrica Final Four catalana