Contratemps inesperat

Nandu Jubany tanca Can Carlitos, a Formentera, per uns casos de Covid al seu equip

  • «No ens podem permetre jugar amb la salut de ningú», explica el xef en un vídeo que ha penjat a les xarxes socials per explicar l’aturada del restaurant, que reobrirà l’1 de juliol

Nandu Jubany tanca Can Carlitos, a Formentera, per uns casos de Covid al seu equip
1
Es llegeix en minuts

Per molt que la campanya de vacunació estigui arribant a ritmes vertiginosos, el coronavirus continua fent mal. Un exemple és l’aturada que s’ha vist obligat fer el restaurant Can Carlitos, a Formentera. El bonic establiment de Nandu Jubany, una caseta de pescadors amb una terrassa a peu de platja que compleix la sisena temporada amb plens diaris, ha de tancar durant 10 dies per diversos positius de Covid a l’equip del cuiner català. El mateix xef ha comunicat la notícia en un vídeo que ha publicat a les seves xarxes socials.

Notícies relacionades

«És un dia molt trist». avança el xef. «Perquè veieu que no es lliura ningú d’això i qui pensi que això ja ha passat. Cal estar molt atents, i nosaltres ho hem estat, i molt, i ens ha passat. Però no ens podem permetre jugar amb la salut de ningú».

Jubany assegura que l’equip de Can Carlitos tornarà amb les piles carregades: «Tornarem a obrir l’1 de juliol en forma». I acaba el vídeo amb una advertència: «Sobretot, vigileu, que això no ha acabat encara».