a partir de 27 €

Vint menús de tapes a domicili o per emportar

Una vintena d'establiments de Barcelona participen a 'De tapes a casa', una iniciativa a través de la qual ofereixen un menú d'entre quatre i cinc tapes amb dues cerveses fins al 6 de desembre

filete-ruso

filete-ruso

1
Es llegeix en minuts
Cata Mayor

Malgrat el tancament obligat dels bars i restaurants, els cuiners no paren gràcies al servei de menjar a domicili i per emportar. Ara, una vintena de locals s’han ajuntat a ‘De tapes a casa’, una iniciativa gastronòmica promoguda per Estrella Damm a través de la qual 20 establiments de la ciutat de Barcelona oferiran un menú de tapes en format ‘delivery’ o ‘take away’. Fins al 6 de desembre, es podran degustar els diferents quatre o cinc platillos d’aquests establiments, que s’acompanyen de dues cerveses Estrella Damm de 33cl. Els menús costen a partir de 27 euros.

Algunes de les creacions que es podran degustar són les braves de patata gallega, cuinades al forn, amb una salsa d’Albert Adrià i un allioli lleuger, de Casa de Tapas Cañota; els porros escalivats amb vinagreta de cendra i formatge Idiazábal de La Mundana; l’‘steak tartar’ amb ‘quenelle’ de foie i fruita seca de l’Aspic, o l’entrepà de calamars amb pa del Forn Sant Josep, maionesa de tinta de calamar i maionesa clàssica de l’Entrepanes Díaz, entre altres.

Sorteig de 15 menús

Notícies relacionades

Els restaurants participants al ‘De tapes a casa’ són, per ordre alfabètic, l’Arume, l’Aspic, el Bistrot Levante, el Bronzo Bar e Cucina, la Casa de Tapas Cañota, El Chigre 1769, El Filete Ruso, El Nacional, l’Entrepanes Díaz, Els Pinxus, la Granja Petitbo, La Mundana, La Tere Gastrobar, el Lolo Més que Vin, el Passeig, el Restaurantes Hofmann, el Ventuno, el Via Granados, el Viana, el Xanc i el Meli.

De tapes a casa’ té com a ganxo el sorteig de 15 menús. Per això, els que hagin demanat alguna d’aquestes propostes rebran un codi a la bossa que hauran d’introduir a la web per comprovar al moment si han sigut agraciats.