SABOR RODÓ

Cinc arrossos per disfrutar gra a gra

Seleccionem cinc restaurants de Barcelona on assaborir la millor gramínia

mar-salasda

mar-salasda / DANNY CAMINAL

1
Es llegeix en minuts

Allunya't dels restaurants que t'anuncien un arròs prefabricat a través d'un cartell a la porta de l'establiment, amb una foto més que sospitosa. Fes-nos cas i acosta't a aquests cinc que et recomanem. No et fallaran.

LA MAR SALADA

En un restaurant mariner, Marc Singla guisa un civet que podria firmar un mestre especialitzat en caça en un xalet d'alta muntanya. Amb un dens i envellutat mantell de salsa, puntejat amb herbes fresques, cobreix... LLEGIU MÉS


Entrada a Taverna Hofmann. CARLOS MONTAÑÉS

TAVERNA HOFMANN

¿On són els arqueòlegs del paladar, els paleogastrònoms, per diferenciar què es menja en una bodega, en una fonda i en una taverna? Però no al segle XX, sinó al XXI quan a les fondes... LLEGIU MÉS


El xef Carlos Ruiz, Rafael Santos, Javier Requena i Daniel Quer. JOAN CORTADELLAS

7 PORTES

100.000 racions de paella a l'any. Refrega't els ulls. Riu-te'n amb nerviosisme. És la xifra que dona Paco Solé Parellada, propietari del 7 Portes que va comprar Paco Parellada, avi amb bigotet i cap contundent, massís, fondista a l'antiga... LLEGIU MÉS


Jose María Parrado, Xisco Diago i Josep Maria Massó amb Barcelona al darrere. ALBERT BERTRAN

MARTÍNEZ

Notícies relacionades

A Montjuïc, la situació és perfecta: una brisa que allunya bulls climàtics i humors reescalfats, una paella d'espardenyes i arròs bomba d'Illa de Riu, una copa de chardonnay Hubert Lamy del 2010 i... LLEGIU MÉS


Ivan, Roser i els Ferran (fill i pare) Agüir. JONATHAN GREVSEN

EL RACÓ DE L'AGÜIR

Abans de menjar a El Racó de l’Agüir mai havia sentit parlar de Quatretondeta, un poble de 120 habitants a l'interior d'Alacant, entre muntanyes de pedra acerada, a 22 quilòmetres d'Alcoi. La família Agüir procedeix de... LLEGIU MÉS