Aquests còctels elaborats amb suc són el millor complement per a les teves festes

Pago, la mítica marca de sucs premium del canal Horeca amb les seves ampolletes verdes, ara està més prop de casa amb l'e-commerce que ha posat en marxa

La marca de sucs premium Pago ha llançat el seu e-commerce

La marca de sucs premium Pago ha llançat el seu e-commerce / Pago

4
Es llegeix en minuts
Pep Canals

La mixologia s'ha convertit en una ciència. La figura del ‘bàrman’ s'ha anat obrint pas i els còctels s'han convertit en l'ànima de qualsevol festa. És igual si es tracta d'una formal o una informal, si és a casa o fora… els combinats són el complement perfecte per a qualsevol escàndol.

Les combinacions per a preparar còctels són infinites. Els licors, les fruites, les espècies o els sucs es fusionen en receptes úniques amb notes molt diferents. Tot paladar vivent pot trobar el seu. Ah! I una dada important: si l'alcohol no és el teu millor amic, la varietat de còctels sense ell és molt àmplia.

Els sucs, com dèiem, són el millor aliat per a elaborar un còctel i, si són de qualitat, molt millor. En el mercat existeixen moltes opcions, algunes tan icòniques com la marca de sucs premium Pago, que acaba de llançar la seva e-commerce per a acostar als consumidors les seves mítiques ampolletes verdes a casa i muntar un bon escàndol amb amics.

Estàs pensant a muntar un bon escàndol? Et proposem dos còctels amb alcohol i dos còctels sense alcohol que pots preparar amb suc. Llegeix atentament!

Els sucs aporten notes molt diferents als còctels



/ Pago

Dos còctels amb alcohol elaborats amb suc

Cosmopolitan

No existeix encara un consens sobre l'origen d'aquest còctel. Encara que els seus primers esments van ser en la dècada dels anys 30, es va popularitzar en 1996 quan es va veure a Madonna bevent un després de la gala dels Grammy. En l'actualitat, és un clàssic que es pot trobar en les cartes de qualsevol cocteleria.

Preparació

  1. Afegeix en una coctelera 18 ml de vodka citró, 6 ml de Cointreau, 20 ml de suc de nabius Pago, 6 ml de suc Pagament Llimona-Lima i un gel.

  2. Agita la combinació durant uns segons.

  3. Aboca el contingut en una copa de Martini i decora amb una rodanxa de taronja.

Bellini

Aquest còctel té el seu origen a la Venècia de 1948 i va ser creat per Giuseppe Cipriani, bàrman de l'Harry’s Bar. El nom està inspirat en el pintor Giovanni Bellini i, per a ser més concrets, en el color rosat del seu quadre “Giambellino”.

Preparació

  1. El Bellini se serveix molt fred, però sense gel, per la qual cosa és important posar a refredar una ampolla de prosecco italià en la nevera i un suc de préssec de Pago.

  2. En una copa per a cava s'ha d'omplir 1/3 amb el suc de préssec i 2/3 amb el prosecco. En aquest punt és crucial abocar el segon amb una cullera per a evitar que es generi escuma.

  3. Servir molt fred i es pot decorar amb un grilló de préssec.

Dos còctels sense alcohol elaborats amb suc

Michelada sense alcohol

L'origen més acceptat de la Michelada és a la ciutat de Sant Lluís de Potosí durant els anys 70. Un aficionat d'un club esportiu de la ciutat, Michel Ésper, acostumava a demanar una cervesa amb gel, llimona, sal servida en una copa chabela i amb palleta. Moltes persones van començar a demanar-ho com “Michelada” i, a poc a poc, se li van afegir altres salses.

Encara que la cervesa sigui la base d'aquest beuratge, també pot preparar-se sense alcohol.

Preparació

  1. En la vora d'un got unta llimona i afegeix sal i xile en pols.

  2. En el mateix recipient posa gels, esprem una llimona, posa dues cullerades de suc de taronja Pagament i dos més de suc de tomàquet Pago. Afegeix també una cullerada de Worcestershire i unes gotetes de tabasco.

  3. Per a acabar la mescla pots afegir aigua amb gas o cervesa sense alcohol, decorar amb una rodanxa de llima i posar-li una palleta.

Margarita de maduixa i camamilla

Com passa en altres casos, tampoc hi ha una història 100% clara darrere de l'origen del Margarita. Però el que sí que se sap amb certesa és que es va inventar en la Baixa Califòrnia (Mèxic).

Aquest còctel de tequila, triple sec i suc de llima s'ha guanyat un espai de luxe en totes les cartes. Si no vols beure-ho amb alcohol, et donem una proposta diferent.

Preparació

  1. Posa en una coctelera 30 ml de suc de maduixa Pago, 45 ml de flor de saüc, 45 ml de gínger-ale, 70 ml de camamilla, 5 fulles de menta i agrega dos gels.

  2. Belluga bé la mescla i posteriorment cola-la.

  3. Aboca el contingut en una copa i decora amb rodanxes de llimona o taronja.

12 sabors diferents i una ‘playlist’ per a acompanyar

Troba els 12 sabors de Pago al seu nou e-commerce. Varietats autèntiques com la maduixa o el plàtan, i els clàssics com el préssec per a fer els teus primers passos en la mixologia casolana. I, el més important, podràs comprar-los des del sofà de casa amb tan sols un clic.

Ah! Si vols muntar un bon escàndol, la música sempre ha de ser present. Una festa sense ella no val la pena. Per aquest motiu, Pago t'ha muntat una ‘playlist’ a Spotify perquè preparis unes copes amb els teus amics i gaudis d'una vetllada única.

Els dotze sabors de Pago són la millor combinació per a un còctel



/ Pago

Estàs preparant el teu pròxim escàndol? Al lloc web de Pago trobaràs els millors sucs per als teus còctels.