Oci vacacional

Marxes de vacances a la Costa Daurada aquest estiu? No et perdis aquesta proposta

Infinitum Beach Club ofereix una experiència en la qual es fusionen l'oci aquàtic, la gastronomia i el relax enfront de la mar

El Infinitum Beach Club està situat en una zona privilegiada de la Costa Daurada

El Infinitum Beach Club està situat en una zona privilegiada de la Costa Daurada / Cedida / Infinitum

3
Es llegeix en minuts
P. Canals

La Costa Daurada, aquest oasi situat a la província de Tarragona, és una de les destinacions favorites en el que a turisme vacacional es refereix. Les seves platges de sorra fina, els paisatges idíl·lics, un accés poc profund a les seves aigües, una climatologia suau durant tot l'any, pobles amb encant i, sobretot, una gran quantitat d'activitats, són només alguns dels al·licients d'aquesta zona costanera de Catalunya.

El relax, la gastronomia i l'oci són els plans perfectes per a unes vacances d'estiu inoblidables. En aquest sentit, la Costa Daurada s'ha especialitzat durant anys a oferir les millors experiències a totes les persones que la visiten. Restaurants, zones d'oci, parcs aquàtics i els ‘beach club’ converteixen les seves costes en una de les millors zones per a estiuejar.

Infinitum Beach Club és un dels exemples. Aquest espai exclusiu, situat en un entorn idíl·lic de la Costa Daurada i que ha estat nominat a millor Beach Club d'Europa en els World Travel Awards, ja ha inaugurat temporada. Vols gaudir d'una experiència única enfront de la mar? Et convidem a conèixer-ho en aquest article.

Pura: Relax, benestar i gastronomia

Una de les novetats que l'Infinitum Beach Club oferirà en exclusiva als seus clients enguany és Pura, un espai que aposta pel relax, el benestar i la gastronomia.

Aquesta nova zona compta amb una piscina en la qual els usuaris podran gaudir de la cura corporal i mental. Però, a més, Pura també compta amb la seva pròpia oferta gastronòmica en la qual regnen les opcions saludables i fresques. Poke Bowls, focaccias, dipeos i amanides són el complement perfecte per a relaxar-se en les seves aigües cristal·lines.

Una experiència aquàtica única

Més enllà d'aquest nou espai, l'Infinitum Beach Club compta amb 4 zones de piscines en les quals donar-se un bon capbussó i gaudir del relax més absolut. Cadascuna d'elles està pensada per a oferir experiències diferents i que abasten a tota mena de públics.

  • Zona Signe: Els adults podran gaudir d'un espai exclusiu per a ells. Aquesta experiència compta amb un servei de cocteleria per a gaudir d'una copa, mentre es descansa en una de les seves hamaques.

  • Zona familiar: És l'espai ideal per a les famílies amb nens. Les aigües de la seva piscina tenen una profunditat progressiva perquè els més petits de la casa gaudeixin d'un bon capbussó.

  • Piscines infinity: Imagini's un espai en el qual les aigües cristal·lines de la piscina es fusionin amb el paisatge i la mar. Aquest espai de Infinitum Beach Club ho aconsegueix. Les seves piscines sense vora, en primera línia de mar, ofereixen una experiència única i molt relaxant.

  • Hamaques d'aigua: En aquest espai no fa falta compaginar les estones d'absorció solar i els d'un bon capbussó. Els visitants es poden relaxar en les hamaques aquàtiques.

Infinitum Beach Club compta amb una zona aquàtica amb propostes per a tots els públics



/ Cedida / Infinitum

Gastronomia enfront de la mar

A l'oci i el relax de l'Infinitum Beach Club, cal sumar-li una àmplia oferta gastronòmica pensada per a tots els públics. La creativitat, l'essència mediterrània, la innovació i les receptes saludables són les principals característiques de les proposades culinàries que es preparen a l'Infinitum Beach Club.

Flamma Beach Foodhouse, per exemple, ofereix propostes informals amb productes frescos i de km 0. Els seus plats conjuminen la tradició mediterrània amb el ‘slow-food’ local que aconsegueixen una experiència única per a tots els sentits. Enguany, Flamma també oferirà sopars els dijous, divendres i dissabtes a la nit. Però, a més, els dijous celebrarà les Flamma Sunset Sessions by Ars Collecta en els quals s'uniran la bellesa dels capvespres amb Djs en viu, cava i còctels.

El Flamma Beach Foodhouse és una aposta pel menjar mediterrani i el 'slow food'



/ Cedida / Infinitum

Gusto, com en el cas de Pura, és un espai exclusiu per als clients del Beach Club. Allí es pot gaudir d'un picuteig, aperitiu o un menjar amb la família i amics en una proposta que és exclusiva. Completa l'oferta gastronòmica el Flamma Cocktail Bar, un espai en el qual degustar de les propostes creatives del cocteler de l'Infinitum Beach Club.

Vols passar les teves vacances en la Costa Daurada? Gaudeix de l'estiu amb tots els sentits en Infinitum Beach Club.