AGAFA PA I SUCA

L'art de menjar 'conyofres'

La Polleria s'ha convertit en una fàbrica de genitals ensucrats: ven a la Rambla gofres amb forma de penis i vulves

zentauroepp55632438 onana201028134328

zentauroepp55632438 onana201028134328

1
Es llegeix en minuts
Òscar Broc

Des de fa uns mesos, s’han albirat per la Rambla incomptables persones rellepant un dolç que a molts ‘boomers’ ens ha agafat amb els pantalons abaixats: el pollofre. Com el seu propi nom indica, és una gofra amb forma de, ehem, ¿fa falta que segueixi? Aquests penis comestibles de notables dimensions cotitzen molt alt a Instagram. S’han popularitzat entre un públic jove i desacomplexat que els brandeix amb facilitat i els rosega el gland ensucrat entre rialles per a la foto.  

Lluny queden ja els dies del Pirulo i el Calippo, gelats de silueta fàl·lica que insinuaven i excitaven la imaginació del llepador. Aquests temps accelerats exigeixen missatges directes, sense embuts; no estan les coses per a preliminars. Ara et posen una cigala realista davant dels morros i, si el teu límit és a l’anunci d’espàrrecs Carretilla, no t’ho passaràs bé passejant-lo pel carrer.

Notícies relacionades

La Polleria (la Rambla, 116) és la responsable de la invasió de fal·lus de gofra als carrers de Ciutat Vella. Doncs bé, segons em comunica aquesta fàbrica de genitals ensucrats, ara li ha arribat el torn a una altra ‘masterpiece’: el conyofre. Com el seu propi nom indica, és una gofra amb forma de, ehem, ¿fa falta que segueixi? El fal·locentrisme no s’ha imposat aquesta vegada; tot i que tard, el conyofre ja ha arribat per fer justícia de gènere i, de passada, no deixar òrfena la confraria del cunnilingus

Carrera genital

I mentre celebro l’arribada de la xona de gofra, veig amb summa claredat el següent pas en aquesta carrera genital: posar a la venda gofres amb la forma de penis i vulves de celebrities, com en l’‘star-system’ del porno. «A mi posa’m un Mario Casas, i crec que a la meva parella avui li ve de gust un Britney Spears».