Espectacles

‘La memòria de l’aigua’, teatre familiar per la pau aquest diumenge al Teatre Plaza de Castelldefels

  • És un espectacle de teatre i titelles que explica la història de Capdenúvol i altres personatges, creat com una celebració de l’aigua i de la vida

‘La memòria de l’aigua’, teatre familiar per la pau aquest diumenge al Teatre Plaza de Castelldefels

Teatre Plaza

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Teatre Plaza de Castelldefels (Baix Llobregat) acull aquest diumenge 23 d’octubre (a les 18 h) la representació de l’obra ‘La memòria de l’aigua’.

L’espectacle, a càrrec de la companyia AKWA, l’organitza l’Ajuntament de Castelldefels a través de l’Àrea de Pau i Solidaritat, amb la col·laboració de la Xarxa d’Espectacle Infantil i Juvenil, amb motiu de les 33 Jornades de Pau i Solidaritat de Castelldefels.

‘La memòria de l’aigua’ és un espectacle de teatre i titelles que explica la història de Capdenúvol i altres personatges, creat com una celebració de l’aigua i de la vida, del coneixement i de l’amor.

És un espectacle pensat per «moure emocions, per descobrir-nos que som aigua i, des d’aquesta experiència, vincular-nos positivament amb el nostre entorn i amb tot el que és viu, fent que aquest vincle sigui sincer i perdurable», expliquen des del consistori.

Notícies relacionades

Les entrades es poden comprar de manera anticipada a través de la web Entrapolis.com i a la taquilla del teatre una hora abans de l’inici de la representació.

Llegeix totes les notícies de Castelldefels a EL PERIÓDICO Castelldefels