• Dilluns 15 octubre 2018, 13:33 h

elPeriódico.com

Registra't | Iniciar sessió

EDUCACIÓ

Una escola amenaçada a Premià de Mar

Dissabte, 8 de febrer del 2014 Marc Montañés (Premià de Mar)

L'escola Mar Nova és una escola petita situada al barri de Can Pou de Mar a Premià de Mar. L'escola té un projecte educatiu únic en el teixit educatiu del poble: es treballa per projectes, sense llibres, i els pares i mares poden participar en els racons setmanals, en l'hort o en els projectes, a més d'altres particularitats. Una altra vegada, com ja va passar l'any passat, sembla que Ensenyament torna a posar sobre la taula la possibilitat de no obrir la línia de P-3 que correspondria aquest any a l'escola, posant així en entredit la continuïtat del projecte. Per a la comunitat educativa (equip docent, ampa, pares, nens, treballadors no docents...) que som a l'escola, aquest és un daltabaix important. Hi ha alguns pares i mares de l'escola que no saben si podran matricular els seus fills petits l'any que ve amb els seus germans. Pares i mares primerencs que a l'elegir escola tindran en compte la falta d'un compromís amb el projecte per part d'Ensenyament. Els que ja formem part del projecte vivim aquesta situació amb incertesa i disgust. Per a nosaltres, el tancament gradual de l'escola no és una opció viable. Creiem que l'escola Mar Nova de Premià de Mar no pot ser un altre projecte públic que funciona bé i acabi danyat amb l'excusa de la falta de recursos (retallades), la baixa natalitat... Per això, demanem a Ensenyament que garanteixi la seva continuïtat i que, abans de prendre una decisió, dialogui amb la comunitat educativa.Si voleu debatre sobre aquest tema, escriviu-nos aquí

EL PERIÓDICO publica opinions, rèpliques i suggeriments d'interès general, respectuoses amb les persones i institucions. Les cartes enviades podran ser extractades. Tot i així, resulta impossible publicar-les totes. Per publicar-les, EL PERIÓDICO es reserva la possibilitat de demanar dades addicionals com DNI, domicili i telèfon amb la finalitat de contrastar el seu contingut i la identitat de l'autor. No es mantindrà correspondència per correu electrònic ni s'atendran visites o trucades telefòniques sobre cartes o comentaris no publicats en qualsevol dels suports d'EL PERIÓDICO.
QUEIXES: Els lectors poden expressar les seves queixes al diari o bé al Consell de la Informació de Catalunya (CIC). Al CIC només quan considerin que s'han vulnerat els principis recollits al Codi Deontològic, pel tractament que donen els mitjans informatius sobre els diferents temes. Poden dirigir-se al Consell de la Informació de Catalunya trucant al 93 317 19 20.