• Dimecres 26 juny 2019, 21:09 h

elPeriódico.com

Registra't | Iniciar sessió

INTERNACIONAL

"Quan veiem la guerra de Síria, hauríem de veure'ns a nosaltres mateixos"

Dissabte, 7 de setembre del 2013 Lita Palomera (Mataró)

Hauria de veure's el món com la imatge que es reflecteix en un mirall. Amb això vull dir que quan miréssim el món, en el nostre camp de visió hauríem d'apreciar el que ens agradaria veure de nosaltres mateixos. Síria es desfà a trossos. Les lletres del seu nom s'han capgirat per deixar caure la sorra dels seus rellotges cap a un final imminent i indefectible. Les imatges espaordidores no clamen prou la consciència d'aquell que pugui frenar la barbàrie de la humanitat, mentre aquesta mateixa humanitat veu com les lletres del seu nom les roseguen les rates. Fins que no entengui que jo sóc el pare que plora el seu fill mort, que jo sóc cada cos cremat estirat a terra, fins que no miri el món com si em mirés a mi mateix, sóc un ésser ignorant i negligent, una forma precària de vida en qui la intel·ligència no pot dipositar esperança.Si voleu debatre sobre aquest tema, escriviu-nos aquí

EL PERIÓDICO publica opinions, rèpliques i suggeriments d'interès general, respectuoses amb les persones i institucions. Les cartes enviades podran ser extractades. Tot i així, resulta impossible publicar-les totes. Per publicar-les, EL PERIÓDICO es reserva la possibilitat de demanar dades addicionals com DNI, domicili i telèfon amb la finalitat de contrastar el seu contingut i la identitat de l'autor. No es mantindrà correspondència per correu electrònic ni s'atendran visites o trucades telefòniques sobre cartes o comentaris no publicats en qualsevol dels suports d'EL PERIÓDICO.
QUEIXES: Els lectors poden expressar les seves queixes al diari o bé al Consell de la Informació de Catalunya (CIC). Al CIC només quan considerin que s'han vulnerat els principis recollits al Codi Deontològic, pel tractament que donen els mitjans informatius sobre els diferents temes. Poden dirigir-se al Consell de la Informació de Catalunya trucant al 93 317 19 20.