• Dilluns 17 juny 2019, 07:45 h

elPeriódico.com

Registra't | Iniciar sessió

SOCIETAT

La felicitat és trobar l'equilibri entre el que tinc i el que necessito

Diumenge, 6 de juliol del 2014 Lita Palomera (Mataró)

¿Seria possible l'existència d'un estat agradable en què cos i esperit convisquessin harmònicament amb la vida, tant per camins plans com en vies d'aparença impracticable? Potser la vida ens proporciona tot el que necessitem per disfrutar d'aquest estat de satisfacció permanent, d'equilibri entre el que tinc i el que realment necessito, similar als batecs del cor, sístole i diàstole: pum-pum, fer i respirar, deixar fer i respirar, fluir i expandir-se, recollir i agrair... ¿En quin moment m'allunyo de la meva essència i em perdo pels racons més dolorosos pensant que estic progressant? Per tornar, confio en la promesa fidel del batec d'un cor, on després d'un moviment de contracció en ve un d'expansió, i només m'he d'entregar a aquest fluir que em bressola entre els diferents corrents i trobar l'equilibri en el meu origen.Si voleu debatre sobre aquest tema, escriviu-nos aquí

EL PERIÓDICO publica opinions, rèpliques i suggeriments d'interès general, respectuoses amb les persones i institucions. Les cartes enviades podran ser extractades. Tot i així, resulta impossible publicar-les totes. Per publicar-les, EL PERIÓDICO es reserva la possibilitat de demanar dades addicionals com DNI, domicili i telèfon amb la finalitat de contrastar el seu contingut i la identitat de l'autor. No es mantindrà correspondència per correu electrònic ni s'atendran visites o trucades telefòniques sobre cartes o comentaris no publicats en qualsevol dels suports d'EL PERIÓDICO.
QUEIXES: Els lectors poden expressar les seves queixes al diari o bé al Consell de la Informació de Catalunya (CIC). Al CIC només quan considerin que s'han vulnerat els principis recollits al Codi Deontològic, pel tractament que donen els mitjans informatius sobre els diferents temes. Poden dirigir-se al Consell de la Informació de Catalunya trucant al 93 317 19 20.