• Dimecres 20 febrer 2019, 21:45 h

elPeriódico.com

Registra't | Iniciar sessió

ALLIBERAMENT DE MARC MARGINEDAS

Estimat Marc

Dimecres, 5 de març del 2014 Alumnes de 3è d'ESO IES Vall d'Elda (Elda (Alacant))

Som un grup de nois d'Elda (Alacant) que estudiems tercer curs d'ESO a l'IES Vall d'Elda. T'enviem aquesta carta perquè sàpigues que hem seguit el teu segrest dia a dia i que ens alegra moltíssim que estiguis a Espanya sa i fora de perill. Des que et van segrestar hem estat treballant a classe de valencià el teu cas, amb el qual hem après molt. Hem estat cinc mesos parlant de la feina dels periodistes, de la teva tasca com a corresponsal de guerra, del teu segrest. Finalment, hem elaborat un informe amb fets i propostes per al teu alliberament. Ens alegra que t'hagin alliberat, que hagis pogut tornar de Síria i estiguis ja a casa. Ens agradaria saber com ha estat la teva experiència, ja que sabem molt de la teva vida gràcies a aquest treball que ens va proposar el Paül, el nostre professor de valencià. Ens agradaria que vinguessis al nostre institut per fer-te una entrevista. Desitgem que et recuperis aviat. Has estat molt valent.Si voleu debatre sobre aquest tema, escriviu-nos aquí

EL PERIÓDICO publica opinions, rèpliques i suggeriments d'interès general, respectuoses amb les persones i institucions. Les cartes enviades podran ser extractades. Tot i així, resulta impossible publicar-les totes. Per publicar-les, EL PERIÓDICO es reserva la possibilitat de demanar dades addicionals com DNI, domicili i telèfon amb la finalitat de contrastar el seu contingut i la identitat de l'autor. No es mantindrà correspondència per correu electrònic ni s'atendran visites o trucades telefòniques sobre cartes o comentaris no publicats en qualsevol dels suports d'EL PERIÓDICO.
QUEIXES: Els lectors poden expressar les seves queixes al diari o bé al Consell de la Informació de Catalunya (CIC). Al CIC només quan considerin que s'han vulnerat els principis recollits al Codi Deontològic, pel tractament que donen els mitjans informatius sobre els diferents temes. Poden dirigir-se al Consell de la Informació de Catalunya trucant al 93 317 19 20.