• Dijous 5 desembre 2019, 16:03 h

elPeriódico.com

Registra't | Iniciar sessió

AULES EN LLUITA

#9mhuelga: Per acumulació

Divendres, 10 de maig del 2013 Antonia Martínez (Barcelona)

Al barri de Sant Andreu, a Barcelona, falten 62 plaça escolars de P-3. ¿A quina escola anirà el meu fill l'any que ve si no hi ha places al barri? ¿ I quina qualitat tindrà la seva docència? ¿O és que és el mateix tenir 25 nens en classe que 29? Estem farts de bolets a última hora per poder solucionar el problema de les places: això distorsiona el procés de preinscripció i ens porta a escollir l'escola dels nostres nens amb la por de quedar-nos fora del centre que verdaderament ens agrada pel seu model educatiu. La solució del Consorci d'Educació una vegada finalitzada la preinscripció consisteix a crear un bolet en el límit del barri, desplaçant els nens a una distància que hem de cobrir diàriament en bus o metro. ¿Per què no ens donen aquesta informació abans de la preinscripció si ja saben que es quedarien fora tants nens? I, per si fos poc, les guarderies tenen unes ràtios cada vegada més grans, ens retallen mitja hora d'atenció als nostres nens per part de l'educadora de suport, ens cobren el menjador encara que el nen estigui malalt una setmana a casa, i moltes tenen deficiències d'estructura malgrat ser de nova creació... ¿Com no hem de fer vaga?Si voleu debatre sobre aquest tema, escriviu-nos aquí

EL PERIÓDICO publica opinions, rèpliques i suggeriments d'interès general, respectuoses amb les persones i institucions. Les cartes enviades podran ser extractades. Tot i així, resulta impossible publicar-les totes. Per publicar-les, EL PERIÓDICO es reserva la possibilitat de demanar dades addicionals com DNI, domicili i telèfon amb la finalitat de contrastar el seu contingut i la identitat de l'autor. No es mantindrà correspondència per correu electrònic ni s'atendran visites o trucades telefòniques sobre cartes o comentaris no publicats en qualsevol dels suports d'EL PERIÓDICO.
QUEIXES: Els lectors poden expressar les seves queixes al diari o bé al Consell de la Informació de Catalunya (CIC). Al CIC només quan considerin que s'han vulnerat els principis recollits al Codi Deontològic, pel tractament que donen els mitjans informatius sobre els diferents temes. Poden dirigir-se al Consell de la Informació de Catalunya trucant al 93 317 19 20.