• Dijous 23 maig 2019, 23:42 h

elPeriódico.com

Registra't | Iniciar sessió

24-M

Respecte a Colau

Dilluns, 1 de juny del 2015 Jordi Oriola (Barcelona)

El 24-M, amb Barcelona en Comú i la CUP han entrat a l’ajuntament activistes que fa molts anys que fan coses per millorar la societat sense rebre res a canvi. La política s’hauria de nodrir de gent així i no tant de funcionaris de la política. Aquest planter alternatiu està ple de gent molt vàlida, encara que desconeguda, que treballa amb compromís i genera experiències i campanyes inspiradores. I són aquests milers de persones les que poden ajudar a fer possible els ambiciosos objectius de Barcelona en Comú. Sorprèn com l’establishment català posa en qüestió si els «antisistema» podran fer o no el que es proposen. Una mica de respecte i sentit democràtic. Si la gent els ha votat, no s’ha de dubtar de la seva legitimitat. Que Barcelona, ​​una capital important d’Europa, tingui un partit anticapitalista al capdavant pot obrir el meló al continent. Malgrat els riscos, les oportunitats de fer coses que mai s’han somiat en societats capturades pels poders fàctics dibuixen una situació apassionant. Ara toca recolzar l’alcaldessa i desitjar que governi per a tots i per a totes, però amb els valors que emanen de la seva candidatura i que la gent ha votat: ajudar els més pobres perquè la dignitat sigui el tret diferencial de la ciutat.Si voleu debatre sobre aquest tema, escriviu-nos aquí

EL PERIÓDICO publica opinions, rèpliques i suggeriments d'interès general, respectuoses amb les persones i institucions. Les cartes enviades podran ser extractades. Tot i així, resulta impossible publicar-les totes. Per publicar-les, EL PERIÓDICO es reserva la possibilitat de demanar dades addicionals com DNI, domicili i telèfon amb la finalitat de contrastar el seu contingut i la identitat de l'autor. No es mantindrà correspondència per correu electrònic ni s'atendran visites o trucades telefòniques sobre cartes o comentaris no publicats en qualsevol dels suports d'EL PERIÓDICO.
QUEIXES: Els lectors poden expressar les seves queixes al diari o bé al Consell de la Informació de Catalunya (CIC). Al CIC només quan considerin que s'han vulnerat els principis recollits al Codi Deontològic, pel tractament que donen els mitjans informatius sobre els diferents temes. Poden dirigir-se al Consell de la Informació de Catalunya trucant al 93 317 19 20.