AFECCIONS RESPIRATÒRIES

Afrontar l’hivern de la forma més natural per protegir el cos

Phytorelief ® és un complement alimentari que produeix enzims com la lisozima, que ajuda el nostre sistema immunitari a protegir-nos dels patògens

Afrontar l’hivern de la forma més natural per protegir el cos
1
Es llegeix en minuts

En els últims anys, s’ha observat un augment de símptomes respiratoris amb diferents causes. Aquesta situació es produeix no només de manera contínua sinó també de manera estacional i incrementa a l’hivern a causa de la supervivència i capacitat de realització d’aquests patògens en aquesta estació.

Si bé davant una infecció bacteriana, la indústria farmacèutica ha desenvolupat antibiòtics altament eficaços, en matèria de virus, la situació és més complexa i en molts dels casos, es tracten els símptomes, però la recuperació depèn del nostre sistema immunològic.

Les barreres naturals del nostre cos, el cos, una màquina perfecta

Les barreres naturals del nostre cos, el cos, una màquina perfectaEl nostre sistema immunològic i les barreres mecàniques i enzimàtiques del nostre cos són l’arma que tenim per fer front a molts patògens; no obstant, actualment, a causa d’una nutrició per sota de l’adequat o una situació d’estrès, aquestes defenses podrien quedar debilitades.

¿Com es defensa el nostre cos davant les patologies respiratòries?

Notícies relacionades

¿Com es defensa el nostre cos davant les patologies respiratòries?En primer lloc, comença a les vies respiratòries altes, boca i nas produint enzims que ens defensen. La principal es diu lisozima i és un enzim capaç de destruir la paret de diferents microorganismes patògens de manera altament eficaç. Una vegada al tracte respiratori, el nostre sistema immunològic inicia una resposta per expulsar i combatre el patogen a través dels macròfags i mastòcits que alliberen citoquines. Aquestes proteïnes s’encarreguen de servir com a comunicador entre els diferents tipus cel·lulars del sistema immune.

Ciència i naturalesa per protegir el teu cos

Ciència i naturalesa per protegir el teu cosPhytorelief® és un complement alimentari que, unit amb avenços tecnològics i estudis clínics que demostren la seva eficàcia, uneix ciència i naturalesa per protegir el teu cos.

lchemlife® ofereix un complement alimentari a base de fitoextractes per ajudar a equilibrar les teves defenses naturals