APRIMAR-SE AMB SALUT

Tecnologia al servei del cos

Nous tractaments tecnològics estan aconseguint afavorir la regeneració cel·lular

shutterstock 1406615330

shutterstock 1406615330

1
Es llegeix en minuts
A. Martín

Alimentació, esport i cirurgia sembla que són els tòtems d’aprimar-se, però hi ha fórmules que ens permeten mantenir o baixar de pes i que estan vinculades a les noves tecnologies. Amb els nous tractaments no agressius ni invasius, aconseguim augmentar el flux sanguini dels capil·lars terminals i afavorir així la regeneració cel·lular, cosa que provoca un efecte reductor del volum, ja que afavoreix la microcirculació.

  • Calor seca per convecció, amb massatges vibratoris que redueixen naturalment els continguts de massa adiposa.
  • Generadors de camps electromagnètics produïts per ones. Milloren la penetració dels gels ‘cremagreixos’. Estimulen la circulació sanguínia i el drenatge limfàtic, cosa que ajuda el metabolisme a eliminar el greix de forma natural.
  • Vacuopuntura: el conjunt de teràpies, vacuopuntura, drenatge i oxigen naixent, contribueixen a treballar a les zones més difícils d’arribar.
  • Càpsules multisensorials d’alta tecnologia que combinen tot un conjunt de teràpies per a cos i ment. L’Spa Cocoon de l’Institut Line combina diferents teràpies de calor: vapor i calor infrarojos, a més de massatge amb aigua ionitzada i amb vitamines per aconseguir un resultat en aprimament estètic òptim. Gràcies a aquesta sinergia és possible aplicar tractaments estètics de control de pes, cel·lulitis, desintoxicants, teràpies antiestrès i rejoveniment.
  • Facial Led: una nova tècnica avantguardista orientada a millorar, d’una manera ràpida i efectiva, l’estat de la pell. Consisteix a fer penetrar uns principis actius de cosmètica intel·ligent amb l’aplicació de fotons de llum led, la intensitat i color de la qual difereix en funció del tractament. Tractament molt efectiu i no invasiu.
  • Tractaments amb oxigen pur, font de vida. Amb el pas del temps el contingut d’oxigen a les nostres cèl·lules disminueix i es perd elasticitat, lluminositat, i apareix la flacciditat.